Jäsenilta

Jäsenilta

Seuraava jäsenilta:

13.12. klo 18:00

Altaan jäsenilloissa keskustellaan tietokirjailija, puhuja ja valmentaja Rosa Nenosen johdolla hyvinvointiin ja onnellisuuteen vaikuttavista tekijöistä mielenkiintoisten vieraiden kanssa. Rosa uskoo, että hyvä elämä rakentuu kuudesta peruspilarista, joita myös käsittelemme tulevissa illoissa: kehon ja mielen hyvinvointi, itsensä toteuttaminen, ihmissuhteet, merkityksellisyyden kokemus ja saavutukset. Mukanaolijat voivat myös osallistua keskusteluun ja esittää kysymyksiä.

Seuraavassa jäsenillassa Rosa ja Katja Pantzar syventyvät suomalaiseen sisuun ja siihen, mikä tekee suomalaisista maailman onnellisimman kansan jo kuudennen kerran peräkkäin. 

Katja Pantzar on Helsingissä asuva kirjailija ja toimittaja. Hän vietti lapsuutensa ja nuoruutensa Kanadassa, kun Katja palasi juurilleen silmät avautuivat pohjoisen kulttuuriin monille hyville puolille. Katjan esikoiskirja The Finnish Way  (2018) on käännetty 24 eri kielelle. Viime vuonna julkaistu Everyday Sisu (2022) syventyy siihen, miten voimme tukea psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia samalla, kun pidämme huolta toisista ihmisistä ja planeetasta. Katja kirjoittaa parhaillaan seuraavaa kirjaansa The Power o Hot & Cold: From Sauna to Sea yhdessä Carita Harjun kanssa. 

Jäsenilta järjestetään sivurakennuksen Helsinki kokoustilassa.

Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. 

Jäsenten kuukausiohjelman näet täältä.