Jäsenilta

Jäsenilta

Seuraava jäsenilta:

ke 24.4.

Altaan jäsenilloissa keskustellaan tietokirjailija, puhuja ja valmentaja Rosa Nenosen johdolla hyvinvointiin ja onnellisuuteen vaikuttavista tekijöistä mielenkiintoisten vieraiden kanssa. Rosa uskoo, että hyvä elämä rakentuu kuudesta peruspilarista, joita myös käsittelemme tulevissa illoissa: kehon ja mielen hyvinvointi, itsensä toteuttaminen, ihmissuhteet, merkityksellisyyden kokemus ja saavutukset. Mukanaolijat voivat myös osallistua keskusteluun ja esittää kysymyksiä.

Huhtikuun jäsenillan vieraaksi saapuva unilääkäri ja dosentti Henri Tuomilehto tuo mukanaan arvokasta tietoa ja käytännön neuvoja unen parantamiseksi. Tietoisuus unen merkityksestä terveydellemme on kasvanut huomattavasti viime vuosina. Uni ei ole vain aikaa, jonka vietämme silmät suljettuina – se on elintärkeä prosessi kehomme palautumiselle. 

Jäsenillassa on ainutlaatuinen tilaisuus saada tietoa unen merkityksestä ja unihäiriöiden hoidosta. Henrillä on 20 vuoden kokemus tutkimus- ja lääkärintyöstä unihäiriöiden parissa. Illan aikana voi esittää kysymyksiä johtavalle asiantuntijalle ja saada vinkkejä hyvän unen saavuttamiseksi.

Jäsenten kuukausiohjelman näet täältä.