Jäsenilta

Jäsenilta

Seuraava jäsenilta:

ke 22.5.

Altaan jäsenilloissa keskustellaan tietokirjailija, puhuja ja valmentaja Rosa Nenosen johdolla hyvinvointiin ja onnellisuuteen vaikuttavista tekijöistä mielenkiintoisten vieraiden kanssa. Rosa uskoo, että hyvä elämä rakentuu kuudesta peruspilarista, joita myös käsittelemme tulevissa illoissa: kehon ja mielen hyvinvointi, itsensä toteuttaminen, ihmissuhteet, merkityksellisyyden kokemus ja saavutukset. Mukanaolijat voivat myös osallistua keskusteluun ja esittää kysymyksiä.

Toukokuun jäsenillan vieraaksi saapuu kokonaisvaltaisen lääketieteen pioneeri Olli Sovijärvi. Olli on tunnettu biohakkeroinnin asiantuntija, joka on kirjoittanut lukuisia tietokirjoja, mm. huippusuositun Biohakkerin käsikirjan (2016).

Illan aikana pääsemme tutustumaan asiantuntijan opastuksella biohakkerointiin, joka on suorituskyvyn, hyvinvoinnin ja terveyden optimointia hyödyntämällä tiedettä, teknologiaa sekä syvällistä ymmärrystä ihmisen fysiologiasta ja ravitsemuksesta.

Ollin asiantuntemus tarjoaa arvokasta tietoa ja käytännön neuvoja, jotka auttavat ottamaan askeleen kohti parempaa elämänlaatua. Tule mukaan oppimaan, inspiroitumaan ja esittämään kysymyksiä biohakkeroinnista sekä löytämään uusia tapoja vaikuttaa omaan hyvinvointiisi ja energisyyteesi!

Jäsenten kuukausiohjelman näet täältä.