Yhteistyökumppanimme

Harvia

Harvia – Relaxing Moments & Natural Wellbeing!

Harvia on yksi maailman johtavista sauna- ja spa-markkinoilla toimivista yhtiöistä. Yhtiön tuotemerkit ja tuotevalikoima ovat markkinalla hyvin tunnettuja ja yhtiön kokonaisvaltainen tuotevalikoima pyrkii vastaamaan kansainvälisen sauna- ja spa-markkinan tarpeisiin, sekä alan ammattilaisille että kuluttajille. Harvialla on vankka kokemus kiukaiden valmistuksesta jo vuodesta 1950 lähtien.

Harvia on ollut Allas Sea Poolin yhteistyökumppani alusta lähtien. Edistämme terveyttä lämmöllä ja intohimomme on tuoda saunomisen rentouttava ja terveyttä edistävä kokemus kaikkien ulottuville. Säännöllisesti saunominen vähentää muun muassa riskiä sairastua sydän- ja verisuonitauteihin sekä muistisairauksiin, parantaa verenkiertoa, immuunijärjestelmäämme ja unenlaatua, vähentää stressiä ja rentouttaa niin fyysisesti kuin henkisesti. #healingwithheat

Clear Channel

Kestävästi kaupunkikulttuurin kärjessä
Allasta on rakennettu kestävästi, mutta kuitenkin tiukasti tässä päivässä ja tulevaa ajatellen. Altaan ratkaisut ovat viimeisintä teknologiaa, kestävästi suunniteltu ja toteutettu sekä vastuullisesti valittu. Samalla on haluttu luoda edellytykset rikkaalle kaupunkikulttuurille – tässä Clear Channel on ollut mukana alusta asti.

Yhteistyö Allas Sea Poolin kanssa tukee Clear Channelin tavoitetta rakentaa kaupunkikulttuuria elävämmäksi ja viihtyisämmäksi. Innovatiiviset mainonnan muodot ovat osa modernin kaupunkikuvan rakentamista. Suomen laajin digitaalinen ulkomainosverkosto värittää kaupunkikuvaa, kertoo elämästä ja sen mahdollisuuksista ja tarjoaa mainostajille mahdollisuuden tavoittaa kohderyhmät kohdennetusti.

Clear Channel on sitoutunut myös ulkomainonnan ekologisen jalanjäljen pienentämiseen. Erityisesti digitaalinen mainostuotanto on ympäristöystävällistä, ja perinteisessäkin ulkomainonnassa jätettä syntyy vähän. Mainosmateriaalit kierrätetään tehokkaasti.

Kaupunkipyörällä Altaalle
Clear Channelin panostus keväällä 2016 lanseerattuihin kaupunkipyöriin on panostus myös Altaan asiakkaiden mahdollisuuteen kurvailla Altaalle viihtymään. Altaan läheisyydetä löytyy kaupunkipyöräparkki ja asiakkaita – niin turisteja kuin kaupunkilaisiakin – kannustetaan liikkumaan niillä. Pääkaupunkiseudun pyöräilykausi on vuonna 2020 entistä mahtavampi, sillä pyöräasemia Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla on yhteensä 450 ja pyöriä jopa 4500.

Clear Channel Suomi Oy on valtakunnallinen ulkomainosyhtiö. Olemme osa globaalia Clear Channel Outdoor -konsernia. Mainoslaiteverkostomme sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, suosituimmissa kauppakeskuksissa sekä myymälöiden sisällä, vilkkaimpien teiden varsilla ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Olemme digitaalisen ulkomainonnan edelläkävijä ja tarjoamme modernin ja kattavan verkoston mainostajien käyttöön.
Tarjoamme valtakunnan digitaalisimmat mainoslaiteverkostot ja rajattomat mahdollisuudet hyödyntää digitaalisuuden ja datan tuomia vaihtoehtoja tavoittaa kuluttajat. Panostamme jatkuvasti parhaisiin mainospaikkoihin ja uusimpiin teknologioihin

Clear Channel on Allas Sea Poolin pääyhteistyökumppani.

O.ME

Optimaalinen olotila syntyy kehon ja mielen välisestä tasapainosta

O.ME haluaa auttaa löytämään tasapainon aktiivisuuden ja palautumisen välillä tukien pitkäkestoista hyvinvointia. O.ME saa inspiraationsa luonnosta ja siksi juomissa on käytetty luontaista kofeiinia, eikä juomiin ole lisätty keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita.

O.ME on optimointijuoma, joka sisältää ihmiselle välttämättömiä aminohappoja, vitamiineja, elektrolyyttejä ja mineraaleja. O.ME koostuu kahdesta sarjasta: Focus & Energise (180mg luontaista kofeiinia) Recharge & Recover (kofeiiniton). Kofeiinittomat juomat tunnistat valkoisesta tölkistä.

O.ME on Allas Sea Poolin pääyhteistyökumppani.

Allas Live 2022 kumppanit

Froosh

Froosh on yksi Allas Live -kumppaneista vuonna 2022!

Froosh smoothiet ovat helppo tapa nauttia hedelmiä niin arjen kiireessä kuin kesäpäivän piknikilläkin.
Tuotteemme eivät sisällä lainkaan lisäaineita tai lisättyjä sokereita, vain luonnollisia ainesosia.

Piipahda pisteellämme, siellä on kesän aikana tarjolla maistiaisia ja muutakin kiinnostavaa!
Seuraamalla sekä Frooshin että Altaan somekanavia voit voittaa lippuja kesän Allas Live -keikoille.

www.froosh.com

Whim

Whim on yhdessä Allas Liven kanssa mukana ilahduttamassa helsinkiläisiä tapahtumakävijöitä!

Whim on kansainvälisesti palkittu suomalainen liikkumissovellus, jonka avulla voit suunnitella, varata ja maksaa kaikki matkasi joko matka kerrallaan, paketteina tai kätevillä kausitilauksilla. Whimillä voit käyttää yhdellä ja samalla sovelluksella kaikkia tuttuja kulkuvälineitä:
julkinen liikenne, kaupunkipyörät, yhteiskäyttöpyörät, sähköpotkulaudat, taksit ja vuokra-autot.
Whimillä on tehty jo yli 20 miljoonaa matkaa. Liity sinäkin joukkoon ja tee liikkumisestasi monipuolisempaa!

www.whimapp.com/helsinki

Soul Maté

Luonnollista energiaa kesän keikoille Soul Matén kanssa!

Soul Maté® on luonnollisesti energisoiva ja virkistävä hiilihapollinen matéjuoma. Maté, antioksidantit ja luonnollinen kofeiini piristävät yhdessä tehokkaasti. Yllättävät ja kutkuttelevat makuyhdistelmät vievät sinut raikkaalle matkalle kohti luovaa flow-tilaa.

www.soulmate.fi