Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää rentouttavan päivän viettämiseen!

Aikuisten ja lasten lämminvesiallas on auki 4.5. alkaen

Merivesiallas ja saunatoiminta aukeaa myöhemmin keväällä. Tarjoamme pääsyn uimaan poikkeushinnoin, kunnes saunatoiminta alkaa kesäkuun alkupuolella:

  • Aikuinen kertalippu 3 h, 10 € (norm. 15 €)
  • Lapsi 5 € (norm. 9,5 €)
  • Erityisryhmä 8 € (norm. 10 €)

Jäsenenä voit aktivoida jäsenyytesi ensimmäisen kk ajaksi – 50% hinnalla normaalista. Ensimmäisellä uintikerralla jäsenyys päivitetään kassalla, joten varaathan käynnillesi aikaa. Uusia jäsenyyksiä ja kk kortteja emme myy vielä toukokuun poikkeustilanteesta johtuen. Voit myös halutessasi olla aktivoimatta jäsenyyttäsi, jolloin jäädytys jatkuu automaattisesti. Kaikki jäsenyydet aktivoidaan automaattisesti, kun väliaikaiset saunatilat ovat toiminnassa.

Kertalippu

Altaat ja saunat

Aikuiset (yli 12-vuotiaat)

15€

Lapset (3–12-vuotiaat)

7,50€

Opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset ja työttömät

10€

Alennukseen oikeuttava kortti tai todistus on näytettävä saapuessa.

0–2-vuotiaat

Ilmainen

Uintilippuja voi ostaa sekä verkkokaupasta että Allas Shopista. Verkkokaupasta ostetut uintiliput ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Paikan päältä ostettuna lippu on voimassa ostohetkestä 3 h.

Sarjaliput

Altaat ja saunat

Sarjalippu 10 x aikuiset

120€

Sarjalippu 10 x lapset

59€

Sarjalippu 10 x alennusryhmät

79€

Sarjalippuja voi ostaa sekä verkkokaupasta että paikan päällä Allas Shopista.

Huomioithan, että sarjaliput ja jäsenyydet ovat henkilökohtaisia.
10 x kortit ovat voimassa vuoden ostohetkestä.

Jäsenyydet

Uintijäsenyys

1 kk lippu aikuisille

70€

1 kk lippu lapselle (3-12v)

35€

1 kk jatkuva jäsenyys

60€ / kk

3 kk jatkuva jäsenyys

55€ / kk

6 kk jatkuva jäsenyys

50€ / kk

12 kk jatkuva jäsenyys

45€ / kk

Jäsenyys jatkuu määräajan päätyttyä (1, 3, 6 tai 12 kk) toistaiseksi voimassaolevana sopimuksena, ellei sitä irtisano.

Osta keikkalippuja
Osta Altaan lahjakortti

Usein kysytyt kysymykset

Aikuiset (yli 12-vuotiaat) 15€
Lapset (3–12-vuotiaat) 7,5€
Alennusryhmät 10€
0–2-vuotiaat ilmaiseksi.

Uintilippuja voi ostaa sekä verkkokaupasta että Allas Shopista. Paikkaa saunaan tai altaisiin ei voi varata etukäteen. Lippu vaihdetaan Allas Shopissa rannekkeeseen, jolla voi liikkua porteista saunaan ja uimaan. Rannekkeella saat myös lukittua pukukaapin oven. Ranneke on voimassa 3 tuntia aukioloaikojen puitteissa.

Alennusryhmät: opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset, työttömät 10€. Alennukseen oikeuttava kortti tai todistus on näytettävä saapuessa.

Kertalippu on voimassa ostohetkestä 3 h ajan. Mikäli lipun ostaa nettikaupasta aika aktivoituu lipunmyynnin kassalla silloin, kun lippu vaihdetaan rannekkeeseen.

Pyyhe ei sisälly lipun hintaan, pyyhkeitä saa vuokrata Allas Shopista 8.5€ hintaan.

Maksutapana Altaalla käy käteinen sekä pankki- ja luottokortit (poislukien Diners). Lisäksi voit ostaa henkilökohtaisia uintilippuja seuraavilla virike-eduilla paikan päällä:

Smartum: Voit maksaa uintilippuja Smartum Liikuntasetelillä, Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelillä sekä Smartum Pay -appilla. Virikeseteleistä ei anneta rahaa takaisin. Viimeinen voimassaolopäivä on merkattu seteliin. Jos nimeäsi ei ole painettu tai kirjoitettu valmiiksi setelien taakse, kirjoita se seteleihin ennen maksutilannetta. Setelit ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa esimerkiksi perheenjäsenten lippuja.

Edenred: Maksuvälineenä käyvät Ticket Mind&Body, Ticket Duo ja Virikeseteli. Edenred-virikeseteli on henkilökohtainen etu ja se käy ainoastaan liikunta- ja kulttuuripalvelujen maksamiseen.

E-passi: Maksutapana käy epassi -sovellus, joka on henkilökohtainen ja se käy ainoastaan liikuntapalveluiden maksamiseen.

Keikkalippuja ei voi valitettavasti maksaa virike-eduilla.

Pukuhuoneisiin ja allasalueelle mennessä tarvitsee lipun. Vanhempi ei siis pääse ilmaiseksi alueelle valvomaan lastaan. Kahvilan terassilla ja ravintolan alueelle voi olla ilman lippua.

Sarjaliput (vuoden voimassa ostopäivästä)
10 x sarjalippu aikuisille 120€
10 x sarjalippu lapsille 59€
10 x sarjalippu alennusryhmille 79€

Kuukausiliput
1kk lippu aikuisille 60€
1kk lippu lapsille 30€ (3-12 vuotiaille)

Jäsenyydet
SILVER jäsenyys 3 kk: 55€ / kk
GOLD jäsenyys 6 kk: 50€ / kk
PLATINUM jäsenyys 12 kk: 45€ / kk

Jäsenyys jatkuu määräajan päätyttyä (3, 6 tai 12 kk) toistaiseksi voimassaolevana sopimuksena, ellei sitä irtisano. Jäsenyyden suoraveloitusta aktivoidessa maksunvälittäjä Nets veloittaa 1€ palvelumaksun.

Huomioithan, että sarjaliput ja kuukausilippu ovat henkilökohtaisia.

Valikoimassamme ei valitettavasti ole perhelippuja. Kertalippujen lisäksi myymme sarja- ja kuukausilippuja, jotka ovat henkilökohtaisia.