Millainen on päiväsi Altaalla tänään?

Altaat ja saunat

Allas Sea Pool on helsinkiläinen merikylpylä ja hyvinvointikeidas. Se on erilainen kullekin kävijälle – yhdelle kuutamouinti talvisten jäiden keskellä, toiselle odotettu kohtaaminen arjen kiireiden keskellä, kolmannelle kulttuurielämys.

Tässä merkitysten moninaisuudessa piilee Altaan taika. Se on samanaikaisesti sekä hiljainen piilopaikka keskellä suurkaupunkia että kuplivia kohtaamisia pitkälle iltaan.

Tuletpa nauttimaan sitten merestä ja rauhasta, iltaelämästä ja kulttuurista, ympäröivästä yhteisöstä tai yksinolon joutilaisuudesta täältä löydät sen – Helsingin hetkistä suloisimman.

Allas Ravintolat

Kahvilamme on auki viikon jokaisena päivänä ympäri vuoden. Poikkea aamu-uinnin jälkeen aamiaiselle, nauti lounaasta, rentoudu viinilasillisella työpäivän päätteeksi tai koukkaa kahville sunnuntaikävelyn jälkeen.

Toisen kerroksen Seagrillissä illastaessa voit ihaille upeita maisemia ja syksystä kevääseen iltojen pimetessä kaupungin valoja.

Allas Sky Bar kerää yhteen tuikkivista illoista nauttivat kaupunkilaiset ja tarjoaa Helsingin ainutlaatuisimman näköalan. Sky Barin terassi valittiin vuoden 2022 terassiksi.

Allas Ravintoloiden nettisivut.

Kurssit ja tunnit

Me Altaalla uskomme itsemme kehittämiseen ja oppimisen iloon. Uuden oppiminen on elämän suola, mutta varomme ottamasta itseämme turhan vakavasti. Altaan kurssit ovat kuin pieniä reseptejä hyvinvointiin – tule ja poimi omasi.

Tapahtumat

Allas on lunastanut oman paikkansa keskellä Helsinkiä. Allas Live kokoaa eturivin artistit jälleen viihtyisälle sisäpihalle Katajanokan merimaisemiin. Tarjolla on laaja kattaus Suomen suosituimpia artisteja ja uusimpia tulokkaita. Allas Live on kesän monipuolisin ulkoilmakeikkasarja.

Ainutlaatuinen paikka Helsingin keskustan sydämessä

Allas Sea Pool
Katajanokanlaituri 2 A
00160 Helsinki
Finland

+358 40 565 6582
info@allasseapool.fi

Sijaitsemme aivan Kauppatorin ja maailmanpyörän vieressä.

Allasalueelle pääseminen vaatii lipun ostamisen.