Helsingin hetkistä suloisin

Uima-altaat

Uiminen Altaalla on erilaista riippuen siitä, koska tulet. Aamu-uimarit ovat oma heimonsa ja he tulevat usein läheltä, kun taas kuutamouimarit ja tapahtumavierailijat tulevat hieman kauempaakin. Altaalla voit valita verkkaisen viipyilyn, terveellisen elämän kiihdytyskaistan – tai vaikka molemmat!

Tuletpa läheltä tai kaukaa, lämminvesiallas sekä merivesiallas palvelevat niin uimareita, liikkujia, viihtyjiä kuin viipyilijöitä. Lastenallas on auki kesäkauden ajan, mutta lämminvesiallas pysyy 27-asteisena vuoden ympäri.

Altaalla voit vierailla juuri sinulle sopivana aikana ja kokea sen Helsingin hetkistä suloisimman!

Saunat

Allas Sea Poolin saunat tarjoavat rentouttavan ja virkistävän kokemuksen vierailijoille. Allas Sea Poolissa on yhteensä viisi saunaa, joista kolme sijaitsee kelluvalla tasolla ja kaksi päärakennuksessa. Saunojen uniikki sijainti veden äärellä ja merinäköalat tarjoavat lisäulottuvuuden saunomiselämykseen Altaalla. Voit rentoutua saunan lämmössä ja ihailla samalla kimmeltävää avomerta.

Liity Altaan jäseneksi
Osta Altaan lahjakortti

Usein kysytyt kysymykset

Altaan kelluvalla allasatasolla on kolme uima-allasta: merivesiallas, lämminvesiallas ja lastenallas. Iso allas ja lasten allas on täytetty noin 27 asteeseen lämmitetyllä vesijohtovedellä. Iso allas on 25 m pitkä ja 160 cm syvä. Lastenallas on 17 m pitkä ja 60 cm syvä.

Merivesiallas on 11 metriä pitkä ja 180 cm syvä. Altaan lämpötila vaihtelee meriveden lämpötilan mukaan. Merivesialtaan vesi pumpataan kauempaa mereltä puhtaammista virtauksista ja suodatetaan sekä käsitellään uv-tekniikalla.

Lastenallas tyhjennetään talvikaudeksi. Lapset ovat tervetulleita isoon altaaseen läpi vuoden aikuisen seurassa.

Altaan toimintaa pyöritetään lähes kokonaan uusiutuvalla energialla. Lisäksi kylpylän tilat viilenevät energiaa kierrättävällä kaukojäähdytyksellä.

Uintiin oikeuttavat palvelut ladataan rannekkeelle Altaan lipunmyynnissä. Allas Sea Poolin verkkokaupan kautta ostetut uintiin oikeuttavat sarja- ja kausituotteet on mahdollista ladata myös suoraan rannekkeelle verkkokauppaoston yhteydessä, mikäli asiakas omistaa henkilökohtaisen rannekkeen entuudestaan. Rannekkeella pääset kulkemaan kulunvalvonnan kautta suoraan pukuhuoneille ilman erillistä asiointia lipunmyynnissä.

Altaalla on kolme sähkölämmitteistä saunaa, jotka ovat lämpiminä aamusta iltaan: naisten sauna, miesten sauna sekä sekasauna. Lämpötila kaikissa on noin 80 C.

Ei ole. Merivesialtaan vesi pumpataan kauempaa mereltä puhtaammista virtauksista ja suodatetaan sekä käsitellään uv-tekniikalla.

Lasten 60cm, lämminvesiallas 165cm, merivesi 180cm.

Kyllä.

Kyllä, niissä ei ole ikärajoja.