Helsingin hetkistä suloisin

Uima-altaat ja saunat

Uiminen Altaalla on erilaista riippuen siitä, koska tulet. Aamu-uimarit ovat oma heimonsa ja he tulevat usein läheltä, kun taas kuutamouimarit ja tapahtumavierailijat tulevat hieman kauempaakin. Altaalla voit valita verkkaisen viipyilyn, terveellisen elämän kiihdytyskaistan – tai vaikka molemmat!

Tuletpa läheltä tai kaukaa, lämminvesiallas sekä merivesiallas palvelevat niin uimareita, liikkujia, viihtyjiä kuin viipyilijöitä. Lastenallas suljetaan talvikaudeksi, mutta lämminvesiallas pysyy 27-asteisena vuoden ympäri.

Altaalla voit vierailla juuri sinulle sopivana aikana ja kokea sen Helsingin hetkistä suloisimman!

Lue lisää


Altaan aukioloajat

Maanantai – Perjantai

06:30 – 21:00

Lauantai

08:00 – 21:00

Sunnuntai

09:00 – 21:00

Lipunmyynti päättyy 40 min ja uintiaika 20 min ennen sulkemista.

Hinnasto

Kertaliput

Aikuiset (yli 12-vuotiaat)

18€

Lapset (3–12-vuotiaat)

10€

0–2-vuotiaat

Ilmaiseksi

Opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset ja työttömät.

13€

Alennukseen oikeuttava kortti tai todistus on näytettävä saapuessa.

Sarjaliput

Sarjalippu 10 x aikuiset

150€

Sarjalippu 10 x lapset

79€

Sarjalippu 10 x alennusryhmät

109€

Uintilippuja voi ostaa sekä verkkokaupasta että paikan päältä Allas Shopista. Verkkokaupasta ostetut uintiliput ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Paikan päältä ostettuna lippu on voimassa ostohetkestä 3 tuntia.

Paikkaa saunaan tai altaisiin ei voi varata etukäteen.
Lippu vaihdetaan Allas Shopissa rannekkeeseen, jolla voi liikkua porteista saunaan ja uimaan. Ranneke on voimassa 3 tuntia / sulkemisaikaan asti.

Liity Altaan jäseneksi
Osta Altaan lahjakortti

Usein kysytyt kysymykset

Altaan kelluvalla allasatasolla on kolme uima-allasta: merivesiallas, lämminvesiallas ja lastenallas. Iso allas ja lasten allas on täytetty noin 27 asteeseen lämmitetyllä vesijohtovedellä. Iso allas on 25 m pitkä ja 160 cm syvä. Lastenallas on 17 m pitkä ja 60 cm syvä.

Merivesiallas on 11 metriä pitkä ja 180 cm syvä. Altaan lämpötila vaihtelee meriveden lämpötilan mukaan. Merivesialtaan vesi pumpataan kauempaa mereltä puhtaammista virtauksista ja suodatetaan sekä käsitellään uv-tekniikalla.

Lastenallas tyhjennetään talvikaudeksi. Lapset ovat tervetulleita isoon altaaseen läpi vuoden aikuisen seurassa.

Altaan toimintaa pyöritetään lähes kokonaan uusiutuvalla energialla. Lisäksi kylpylän tilat viilenevät energiaa kierrättävällä kaukojäähdytyksellä.

Uintiin oikeuttavat palvelut ladataan rannekkeelle Altaan lipunmyynnissä. Allas Sea Poolin verkkokaupan kautta ostetut uintiin oikeuttavat sarja- ja kausituotteet on mahdollista ladata myös suoraan rannekkeelle verkkokauppaoston yhteydessä, mikäli asiakas omistaa henkilökohtaisen rannekkeen entuudestaan. Rannekkeella pääset kulkemaan kulunvalvonnan kautta suoraan pukuhuoneille ilman erillistä asiointia lipunmyynnissä.

Altaalla on kolme sähkölämmitteistä saunaa, jotka ovat lämpiminä aamusta iltaan: naisten sauna, miesten sauna sekä sekasauna. Lämpötila kaikissa on noin 80 C.

Ei ole. Merivesialtaan vesi pumpataan kauempaa mereltä puhtaammista virtauksista ja suodatetaan sekä käsitellään uv-tekniikalla.

Lasten 60cm, lämminvesiallas 165cm, merivesi 180cm.

Kyllä.

Kyllä, niissä ei ole ikärajoja.