Allas Sea Poolin aikuisten uintikurssit

Aikuisten uintikurssit

Kurssilla opetellaan eri uintilajien perustekniikoita sekä vahvistetaan uintikuntoa maailmanmestari Jani Sievisen opastuksella. Tunnit pidetään Allas Sea Poolin 27-asteisessa 25m ulkoaltaassa.
Kurssi sopii uintitekniikoista ja uimataidon parantamisesta kiinnostuneille, joilla on ennestään vähintään 25 metrin uintitaito.

Molemmilla kursseilla pienryhmäkoko (8) mahdollistaa yksilöllisen palautteen ja eriyttämisen kunkin osallistujan taitojen mukaisesti.

Suosittelemme harjoittelemaan kurssilla opittuja taitoja ohjauskertojen välissä.

Muuta: Otathan uima-asun, pyyhkeen, vesijuomapullo, uimalasit ja halutessasi uimalakki. Uimalakkeja ja uimalaseja voi ostaa myös Allas Shopista.

AAMUN UINTITREENIT

Aloita aamusi Altaalla! Jani Sievisen vetämät uintitreenit tarjoavat piristävän startin päivällesi. 45min pituisissa treeneissä parannat niin uintitekniikkaasi kuin -kuntoasikin.

Lähtötaso suositus: aktiivinen liikkuja, jolla on jonkin verran kokemusta uinnin lajitaidoista ja harjoittelusta

Lokakuu

ma 16.10 / pe 20.10 / ma 23.10. 

opetus klo 06.45-07.30

UINTITEKNIIKKAKURSSIT

Uintitekniikkakurssilla harjoitellaan eri uintilajien tekniikoita. Kurssi soveltuu hyvin niin aloittelijoille kuin uimarille joka haluaa parantaa omaa uintitekniikkaansa. Vähimmäisvaatimus: 25m uimataito.

Elo-syyskuu

ti 22.8. / to 24.8. / ti 29.8. / ti 12.9. – LOPPUUNMYYTY!

opetus klo 17:00-18:00

UINTIKURSSI KUNTOUIMARIT & EDISTYNEEMMÄT

Uintikurssi kuntouimarit & edistyneemmät on suunnattu uimareille, joilla on jo jonkin verran kokemusta uinnin lajitaidoista ja harjoittelusta. Kurssin tarkoituksena on kehittää uintikuntoa ja harjoitella uintia sarjojen ja ohjelmien uimisen kautta. Myös monet ensin uintitekniikkakurssin suorittaneet siirtyvät tälle kurssille jatkamaan opittujen taitojen harjoittelua.

”Sievisen Janin todella ihmisläheinen ja ammattitaitoinen opastaminen on ollut aivan mahtavaa. Suosittelisin kurssia kenelle tahansa uinnista kiinnostuneelle lähtötasoon katsomatta.”

”En ollut uinut 10 vuoteen ja nyt sain ensimmäisen kerran elämässäni uintiopetusta. Tekniikka parani välittömästi ja kun paneuduttiin perusasioihin ensiksi, niin siitä oli sitten hyvä jatkaa eteenpäin. Jokainen osallistuja sai myös koko ajan yksilöllisiä neuvoja mikä oli iloinen yllätys ryhmäopetuksessa.”

”Olen iloinen, että osallistuin näille kursseille! Maailmanmestari on aivan super opettaja, huumorintajuinen ja lukee peliä loistavasti. Kirittää sopivasti ja antaa hyviä neuvoja joiden avulla noviisitkin edistyvät nopeasti. Janin kurssit vahva suositus niin aloittelijoille kuin edistyneillekin uimareille.”