Kaupunki ympäröi meidät

Saapuminen Altaalle

Allas Sea Pool sijaitsee aivan Kauppatorin kupeessa, SkyWheel-maailmanpyörän vieressä. Se sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa kaupungin päänähtävyyksien läheisyydessä, vain reilun kilometrin päässä päärautatieasemasta. Sisäänkäynti Altaalle on Kauppatorin kävelysillan jälkeen. Uimaan ja saunomaan pääsee uintilipulla. Ravintolaan, kahvilaan, terasseille ja sisäpihalle pääsee ilman uintilippua.

Julkisella liikenteellä

Altaalle pääsee mm. raitiovaunulinjoilla 2, 4 sekä 5. Katso julkisen liikenteen ajantasaiset aikataulut Reittioppaasta.

Pyörällä

Allas Sea Poolin läheisyydessä Kauppatorilla sijaitsee kaksi kaupunkipyöräasemaa. Pyöräparkki löytyy sisäänkäynnin edustalta.

Autolla

Mikäli saavut Altaalle autolla, lähimmät parkkialueet ovat Q-Park Kasarmitori (n. 850 m:n kävelymatka, katso reitti) sekä Q-Park Erottaja (n. 1,3 km:n matka Altaalle, katso reitti).

Veneellä

Altaan yhteydessä ei ole omaa venelaituria eikä allastasanteelle voi kiinnittyä veneellä. Allas kuitenkin toivottaa kaikki veneilijät erittäin lämpimästi tervetulleeksi. Ohjeistamme veneilijöitä pysäköimään joko Katajanokan Helsinki Marina -vierasvenesatamaan tai Vanhan kauppahallin vieressä olevaan Vironaltaaseen.

Esteettömyys

Allas Sea Poolin alueella on esteetön pääsy niin allasalueelle, ravintolaan kuin wc-tiloihin. Liuska yleisöalueelle löytyy lipunmyyntirakennuksen molemmista päädyistä (SkyWheelin juuresta sekä päärakennuksen ja sivurakennuksen välistä). Pukuhuoneisiin pääsee henkilökunnan johdolla saunarakennuksen päätyovesta ja esteetön pääsy allasalueelle tapahtuu saunarakennuksen ja ravintolarakennuksen kulmauksesta. Itse altaisiin ei valitettavasti ole vielä hissiä. Avustajat uivat meillä ilmaiseksi ja opaskoirat ovat tervetulleita alueelle!

Ainutlaatuinen paikka Helsingin sydämessä

Allas Sea Pool
Katajanokanlaituri 2 A
00160 Helsinki
Finland

Vain muutaman askeleen päässä parhaista nähtävyyksistä, Allas Sea Pool on täydellinen paikka levätä ja pitää hauskaa.

Sijaitsemme aivan Kauppatorin ja maailmanpyörän vieressä. Sisäänkäynti Altaalle on Kauppatorin kävelysillan jälkeen.

Altaiden ja saunan käyttö edellyttävät lipun ostamista.