Sisällä tai pihalla, isosti tai pienesti

Altaalla voit järjestää työtapaamisesi tai yksityisjuhlasi tyylikkäästi, herkutellen ja mukavaa tekemistä asiaan liittäen. Kun vuoteen emme ole juuri tavanneet, on todella kiva järjestää asiakastapaamisia, tiimipäiviä tai suunnittelupalavereita, missä tiukkaa ohjelmaa seuraa mukavan yhdessäolon hetket.

Altaalla voit tapaamisiin liittää keikkaliput, wellness tunnin tai vaikka saunomista ja uimista ja päättää kivan hetken hyvään illalliseen. Allas muuntuu moneen. Katso muutamia esimerkkejä ohesta tai ideoi itse lisää. Ollaan yhteydessä!

Vihdoin pois kotitoimistosta – järjestä yritystilaisuus Altaalla!

Suunnitteletko työporukan kokoontumista tai yritystapahtumaa, pitkästä aikaa? Mitä jos yhdistäisit siihen esimerkiksi konsertti-illan, herkullisen tarjoilun tai yhteisen hyvinvointihetken? Altaan ainutlaatuisissa tiloissa meren äärellä järjestät ikimuistoisen yritystapaamisen tyylikkäästi, helposti ja vastuullisesti.

Tilamme sopivat niin kokouksille ja kohtaamisille, saunomiselle ja seminaareille kuin kaikenkokoisille tyhy-päivillekin. 100 tai 10 henkeä, meiltä löytyy varmasti tarpeisiinne sopiva kokonaisuus!

Syksyn seminaarit ja kick offit varataan nyt – ota yhteyttä ja kysy lisää:
myynti@allasseapool.fi
+358 405461345

VIP-paketit kesäkonsertteihin

Allas Live kokoaa eturivin artistit jälleen viihtyisälle kesäpihalle Katajanokan merimaisemiin. Varaa työporukalle Altaan Showroom-tila keikka-alueella, ruokailuiden ja juomatarjoilujen kera! Tila sopii 10–50 hengen ryhmälle, hinnat alkaen 490 € (alv 0%).

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
vip@allasrestaurants.fi
+358 405461345

Altaan kick-off -paketti

Onko parempaa tapaa aloittaa syksy kuin kokoontumalla yhteen Altaalle! Tilamme ovat vuokrattavissa aamu- ja iltapäiväksi, tai koko päiväksi tarpeesi mukaan. Tiloissamme viihtyvät kaiken kokoiset yritykset. Upeaan Itämerikeskukseen mahtuu jopa 100 hengen porukka (koko päivä 990 € alv 0%), ja pienempi neukkarimme sopii 11 ja alle hengen tiimeille (puoli päivää 290 € alv 0%).

Yhdistä pakettiin vielä herkullinen tarjoilu kattavasta valikoimastamme (37€/henkilö, alv 0%) sekä uinti ja sauna koko porukalle (tilaussauna sisältäen vuokrapyhkeet ja uimaliput, alkaen 600€ alv 0%), ja olette valmiita aloittamaan syksyn virkistyneenä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
myynti@allasseapool.fi
+358 405461345

Hyvinvointia yritystilaisuuteen wellness-paketilla

Yhdistä kokoukseen tai palaveriin mukavaa yhdessäoloa ja hyvinvointia – lisää pakettiin haluamasi ohjattu wellness-tunti alkaen 200 € (alv 0%)! Wellness-tunti on loistava tapa päättää yhteinen kokoontuminen, ja sopii myös sellaisenaan työporukan tyhy-päivän aktiviteetiksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
myynti@allasseapool.fi
+358 405461345

Yritysjuhlat tai seminaari meren äärellä

Altaalla järjestät jopa 100 hengen seminaarin ja ulkotiloja hyödyntäen vielä paljon suuremmankin tapahtuman Helsingin upeimmissa maisemissa. Koko allasalueemme ja kaikki saunamme ovat varattavissa yrityskäyttöön. Tehdään yhdessä teille sopiva tilaisuus!

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
myynti@allasseapool.fi
+358 405461345

Tutustu tiloihimme

1000 henkilöä

Altaan sisäpiha

100 henkilöä

Itämerikeskus

80 henkilöä

Allas Bistro & Lounge

50 henkilöä

Showroom

50 henkilöä

Talviterassi

30 henkilöä

Wellness studio

20 henkilöä

Tilaussauna

11 henkilöä

Itämerikeskuksen neuvotteluhuone

Tarjouspyynnöt ja tiedustelut


Sähköposti: myynti@allasseapool.fi

Soita: +358405461345

Ke & Pe kello 9:00-16:00