Tapahtumainfo: Allas Live

Allas Live

Liput Allas Liven keikoille voit ostaa lippuja osoitteesta lippu.fi tai Altaalta ennen keikkaa, jos keikkaa ei ole ennakkoon myyty loppuun.

Keikkalippu luetaan sisäänkäynnillä ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn yhden kerran.

Allas Live keikkaliput toimitetaan LIPPU.Pass-sovellukseen, jonka avulla voit hallinnoida lippuja älypuhelimellasi. Ostettuasi pääsylipun tapahtumaan saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Itse tapahtumalipun löydät Lippu.fi-sovelluksesta. LIPPU.Pass suojaa lippuvarkauksilta ja mustan pörssin lippukauppiailta. LIPPU.Pass-lippujen jälleenmyynti on mahdollista fanSALE.fi-palvelun kautta.

Keikkojen aikataulut löydät keikkakohtaisilta nettisivuilta.

Narikka aukeaa 15 minuuttia ennen ovien avaamista. Huomioithan, että narikkaan on erillinen jono.

Kaikki Allas Live keikat päättyvät klo 22:00 mennessä.

Kaikki Allas Live -keikat ovat lähtökohtaisesti K-18 ellei toisin ole mainittu.
S-keikoilla alle 12 vuotiaiden tulee olla huoltajan seurassa. Äänenvoimakkuus on korkea, eli emme suosittele keikoille saapumista pienten lasten kanssa.

Varauduthan esittämään henkilöllisyystodistuksesi järjestyksenvalvojalle pyydettäessä!

Allas Live keikat pidetään Allas Sea Poolin sisäpihalla. Keikka-alueen kartan löydät alempaa tältä infosivulta.

Alue on kattamaton, joten varaudu sään mukaisella varustuksella. Keikka-alueelle ei saa viedä sateenvarjoa. Allas Shopista voi tarvittaessa ostaa kertakäyttösadetakin ennen keikka-alueelle siirtymistä.

Keikka-alueella on joitakin istumapaikkoja sivurakennuksen porraskattoterassilla ja ne täyttyvät saapumisjärjestyksessä.

Alueelta löytyy vesipiste. Keikka-alueelle saa tuoda tyhjän vesipullon.

WC-tilat: alueella on unisex bajamajoja sekä sivurakennuksessa muutama sisävessa (sisävessat sulkeutuvat 15min ennen keikan päättymistä)

Alueella on juomamyyntipisteitä. Allas on ravintola-aluetta ja omien eväiden ja juomien nauttiminen alueella on kielletty. Keikka-alueella ei ole ruokamyyntiä.

Allas on ravintola-aluetta ja omien eväiden ja juomien nauttiminen alueella on kielletty.

Alueella on juomamyyntipisteitä.

HUOM! Keikka-alueella ei ole ruokamyyntiä.

Keikka-alueen sisäänkäynnin oikealta puolelta löytyy valvottu maksullinen narikka (3.50 €), joka aukeaa 15 minuuttia ennen ovien avaamista. Narikkaan vain korttimaksu.

Turvallisuuden takaamiseksi suurien reppujen ja kassien tai sateenvarjojen tuominen ei ole sallittua. Allas on ravintola-aluetta ja omien eväiden ja juomien nauttiminen alueella on kielletty. Keikka-alueelle saa tuoda tyhjän vesipullon.

Järjestyksenvalvonta suorittaa laukkujen ja reppujen tarkastuksia sisäänkäynnillä.

Löytötavarat viedään tapahtumaillan aikana narikkaan, josta niitä voi tiedustella. Tapahtuman päätyttyä löytötavarat siirretään Allas Shopiin, mistä Suomen löytötavarapalvelu noutaa ne.

Keikka-alueen esteetön katsomo löytyy päärakennuksen terassialueen edustalta, lavaa vastapäätä. Katsomokoroke on 60 cm korkeudella ja sinne pääsee loivaa luiskaa pitkin.

Katsomokorokkeelta näkee esitykset paremmin, esimerkiksi pyörätuolista tai jos on muita esteettömyyden tarpeita, joiden vuoksi tarvitsee tilaa tai tuolia. Koroke on ensisijaisesti pyörätuoliasiakkaiden käyttöön.

Järjestelmäkameralla kuvaaminen ilman kuvauslupaa on kielletty.

Puhelimilla kuvaaminen on sallittua.

Tapahtuman järjestäjä ottaa tapahtumissaan valokuvia ja videoita, ja voi käyttää niitä viestinnässään ja markkinoinnissaan valitsemissaan medioissa. Myös tapahtuman yhteistyökumppanit ja artistiorganisaatiot voivat kuvata ja julkaista kuvia valitsemissaan medioissa.

Kuvauslupatiedustelut ja akkreditointipyynnöt sähköpostitse: viestinta@allasseapool.fi

Osoite: Katajanokanlaituri 2a, 00160 Helsinki

Suosittelemme saapumaan jalan tai julkisilla kulkuneuvoilla. Allas Sea Poolilla ei ole pysäköintimahdollisuutta.

Kävellen:
Rautatieasemalta kävelet Altaalle alle 20 minuutissa.

Julkisilla kulkuneuvoilla:
Raitiovaunulinjoilla 4, 5, 2 ja 7 pääset Allas Sea Poolin läheisyyteen.

Allas Sea Poolilla on tapahtuman järjestäjänä oikeus peruuttaa tapahtuma ja palauttaa jo maksaneille rahat. Tapahtumajärjestäjällä on oikeus muuttaa artistien esiintymisaikoja.

Allas Sea Pool hyvinvointipalveluiden sekä tapahtumien järjestäjänä käsittelee asiakkaiden ja osallistujien ilmoittautumis- tai ostolomakkeissa ilmoitettuja henkilötietoja asiakasrekisterissään mm. asiakassuhteen hoitamiseksi, liiketoimintansa kehittämiseksi sekä markkinointi- ja viestintätarkoituksiin. Allas Sea Pool hyvinvointipalveluiden sekä tapahtuman järjestäjänä voi luovuttaa osallistujien sähköpostiosoitteet palveluiden tai tapahtumien yhteistyökumppaneille, jotta nämä voivat käyttää niitä omiin suoramarkkinointitarkoituksiinsa. Rekisteröity voi kieltää henkilötietojensa käsittelyn ja/tai luovuttamisen markkinointitarkoituksiin lähettämällä sitä koskevan ilmoituksen sähköpostilla info@allasseapool.fi.

Allas Live -keikoilla noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Jokainen on tervetullut konsertteihin omana itsenään, eikä tapahtumissa hyväksytä minkäänlaista häirintää, syrjintää tai loukkaavaa käytöstä.

Mikäli havaitset tai joudut asiattoman käytöksen kohteeksi, älä epäröi ottaa yhteyttä järjestyksenvalvojaan tai tapahtumahenkilökuntaan.

K18 -keikat