Viikkotunnit

Viiniä & venyttelyä

After workille verkkareissa! Kukapa ei istuisi välillä liikaa huonossa ryhdissä koneen ääressä tai tuntisi arjen kiristävän pinnaa. Vetristä keho ja mieli 75 minuutin Yinjoogaan perustuvalla venyttelytuokiolla, minkä jälkeen voi jäädä makoilemaan joogamatolle viltin ja viinilasillisen kanssa kuunnellen rentouttavaa musiikkia. 

Mukaan voi tulla, vaikkei kroppa olisi jäykkä eikä mieli pinkeä! Hinta (20 €) sisältää viinilasillisen tai alkoholittoman vaihtoehdon. Venyttelytuokion yhteydessä voi pulahtaa altaisiin 10 € uintilipun hinnalla (normaali 15 €).

Keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 16:30

Lisätietoa tunnista saat osoitteesta: wellness@allasseapool.fi

Koronapassi – Pyydämme näyttämään koronapassin ennen ”viiniä ja venyttelyä” -tuntia lipunmyyntikassalla. / Covid 19 pass – we kindly ask everyone attending the class to show their Covid pass at our ticket encounter.

Corejooga

Core kuntoon joogaliikkeillä! 

Tunti alkaa hengitysharjoituksella, kehoa pehmeästi avaavilla liikkeillä sekä perinteisten jooga-asanoiden parissa, joiden jälkeen siirrytään keskivartaloa harjoittavien ja haastavien kehonpainoliikkeiden pariin.

Tunnilla pääset halutessasi kokeilemaan myös ylösalaisin tehtäviä muotoja ja harjoituksia, eli inversioita, Feet up -tuolia apuvälineenä käyttäen. Tuolin ansiosta niskaan ei kohdistu lainkaan painetta eikä aiempaa kokemusta tarvitse, vaan ohjaajan antamien ohjeiden ja erilaisten variaatioiden avulla aloitat itsellesi sopivin rauhallisin askelin ja tulet todennäköisesti yllättymään positiivisesti.

Ohjaaja varmistaa turvallisen ja hauskan tunnin, mikä sopii kaikille hauskaa harjoitusta kaipaaville ja uuden kokeilusta kiinnostuneille sekä tietenkin myös jo lajiin aiemmin perehtyneille. 

Jooga 16 €. Pulahda tunnin yhteydessä ulkoaltaisiin ja rentoudu saunassa; joogalipun ostajalle pääsy uimaan alennetulla hinnalla 10 € (normaali 15 €).

Maanantaisin klo 17:00

Lisätietoa tunnista saat osoitteesta: wellness@allasseapool.fi

Saunajooga + uinti

Aloita päivä rauhallisella saunajoogalla.

50 asteen lämpö hellii lihaksia ja eri joogalajeihin pohjautuvilla liikkeillä poistetaan kireyksiä niska-hartiaseudulta, selkärangasta ja lonkkia ympäröivistä lihaksista, sekä vahvistetaan keskivartaloa ja jalkoja. Huomaat suotuisat vaikutukset jo yhden kerran jälkeen. Saunajoogan jälkeen voi hakea vielä boostia päivään merivesialtaassa pulahtamalla tai viimeistellä aamun rauhallinen aloitus lämminvesialtaassa; uinti sisältyy hintaan!

Tunnille voit tulla esim. uima-asussa tai kevyessä treeniasussa (kuten t-paita & shortsit) ja mukaan on hyvä ottaa myös juomapullo. Harjoituksen kesto on on noin. 35-45 min.

Hinta 22 € (jooga- & uintilippu)

Tiistaisin ja perjantaisin klo 7:30

Lisätietoa tunnista saat osoitteesta: wellness@allasseapool.fi