Viikkotunnit

Wellness tunnit kesätauolla! Pyydä tarjous yksityistunnista ryhmällesi: myynti@allasseapool.fi

Energisoiva maanantaijooga

Tunti aloitetaan hengitysharjoituksella sekä kehoa pehmeästi avaavilla liikkeillä, joiden jälkeen siirrytään kehoa vahvistaviin ja liikkuvuutta lisääviin jooga-asanoihin. Tunti on liikkuva ja dynaaminen, mutta kuten joogassa muutenkin, voit varioida harjoituksen aina sinulle sopivaksi. 

Käytämme osalla tunnista apuvälineenä Feet up -tuolia. Halutessasi pääset kokeilemaan myös ylösalaisin tehtäviä muotoja ja harjoituksia, eli inversioita, mitkä energisoivat ja vahvistavat kehoa. Feet up -tuolin ansiosta niskaan ei kohdistu inversioissa lainkaan painetta ja ohjaajan antamien erilaisten variaatioiden sekä opastuksen avulla aloitat itsellesi sopivin rauhallisin askelin ja tulet todennäköisesti yllättymään positiivisesti. 

Aiempaa kokemusta et tarvitse; Ohjaaja varmistaa turvallisen ja hauskan tunnin, mikä sopii kaikille, niin uuden kokeilusta kiinnostuneille kuin lajiin jo aiemmin perehtyneille. Tunnin kesto 60 min.

Hinta 18 €

Wellness-tunnin jälkeen uimaan + 10 €.

Onnellinen selkä – yin & yang tunti

Olet yhtä vanha kuin selkärankasi kertoo, tiedetään useissa itämaisissa opetuksissa.

Tiistain elinvoimaa ja vapautta koko olemukseen lisäävä joogatunti yhdistää elementtejä niin somaattisesta eli kehon sisältä päin linjautuvasta liiketyöskentelystä, virtaavasta yang-joogaharjoituksesta sekä rankaa hellivästä, palauttavasta yin-osiosta. Tunnin keskiössä on monipuolisesti vapauden ja tilan tuominen kehoon ja sitä kautta laajuuden luominen elämämme tärkeimpään matkakumppaniin, hengitykseen.

75 minuutin kestoinen harhoitus alkaa lyhyellä meditaatiolla, jatkuu selkärankaa hellivällä joogaosiolla sekä avaavilla pranayama-hengitysharjoituksilla ja päättyy maadoittavaan loppurentoutukseen. Pääset tutustumaan myös muun muassa kiinalaisen lääketieteen kehomieltä tukeviin oppeihin.

Aiempaa kokemusta joogasta et tarvitse. Tunti kutsuu lempeän yksilölliseen, sisäisen kokemisen äärelle ulkoisen linjautumisen sijaan.

Hinta 18 €

Wellness-tunnin jälkeen uimaan + 10 €.

Kehon luontaista liikkuvuutta lisäävä Yin

Helli kehoasi 75 minuutin Yinjoogalla. Harjoituksen tavoitteena on hyväksyvän läsnäolon kautta irti päästäminen mielen osalta sekä kehon luontaisen liikkuvuuden palautuminen. Tunnilla keskitytään kehon syvempiin osiin kuten lihaskalvoon, niveliin, jänteisiin sekä energiaratoihin eli meridiaaneihin.

Yinjooga-liikkeet vaikuttavat kehossa alueisiin, joissa on eniten sidekudosta, kuten selkä ja lantio. Pitkäkestoiset ja syvät venytyksiä muistuttavat asanat nesteyttävät sidekudosta ja voivat edistää sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia, jolloin myös liikkumisesta tulee kivuttomampaa.

Asanoissa ei pyritä äärivenytyksiin ja ne tehdään tuettuina eli kehoa kannatellaan erilaisten tukien, kuten tyynyjen, palikoiden ja peittojen avulla, jotta lihakset pääsisivät rentoutumaan, mutta nivelet eivät kuormittuisi. Asanoita voidaan muokata yksilöllisesti, joten tunti soveltuu lähes kaikille. Kerrothan kuitenkin liikerajoitteista ohjaajalle, mikäli sellaisia on. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta.

Hinta 18 €

Wellness-tunnin jälkeen uimaan + 10 €

Pehmeä slow flow

Torstain pehmeä Slow flow yhdistää dynaamista hathaa ja nautinnollisen hitaita flow-sarjoja. Tunnin harjoitteet sekä voimistavat että avaavat kehoa, luoden tasapainoista oloa elimistöön ja mieleen.

Asennoissa viipyillään ja siirtymät ovat pääsääntöisesti rauhallisia, jolloin uusikin harjoittelija pysyy hyvin mukana ja kokeneemmalle joogaajalle jää hyvin aikaa tietoiselle harjoitukselle. Harjoitukset tehdään omaa kehoa kunnioittaen ja sen hetkistä olotilaa kuulostellen; joko lempeämmin tai voimakkaammin kehoa haastaen.

75 minuutin tunnilla tasapainotetaan pehmeää ja dynaamista, hiljennytään helposti lähestyttävistä meditaatiohetkiin ja tutustutaan myös joogaviisauteen vaihtuvien teemojen kautta.

Hinta 18 €

Wellness-tunnin jälkeen uimaan + 10 €

After work verkkareissa: Viiniä & venyttelyä

Kukapa ei istuisi välillä liikaa huonossa ryhdissä koneen ääressä tai tuntisi arjen kiristävän pinnaa. Vetristä keho ja mieli 75 minuutin Yinjoogaan perustuvalla venyttelytuokiolla, minkä jälkeen voi jäädä makoilemaan joogamatolle viltin ja viinilasillisen kanssa kuunnellen rentouttavaa musiikkia. 

Mukaan voi tulla, vaikkei kroppa olisi jäykkä eikä mieli pinkeä!

Hinta 20 € sisältää harjoituksen sekä viinilasillisen / alkoholittoman vaihtoehdon.

Saunajooga sulattaa jumit

Tauolla toistaiseksi saunarakennuksen korjaustöiden vuoksi.

Aloita päivä rauhallisella, kehoa ja mieltä huoltavalla saunajoogalla.

50 asteen lämpö hellii lihaksia ja eri joogalajeihin pohjautuvilla liikkeillä poistetaan kireyksiä niska-hartiaseudulta, selkärangasta ja lonkkia ympäröivistä lihaksista, sekä vahvistetaan keskivartaloa ja jalkoja. Huomaat suotuisat vaikutukset jo yhden kerran jälkeen. Saunajoogan jälkeen voi hakea vielä boostia päivään merivesialtaassa pulahtamalla tai viimeistellä aamun rauhallinen aloitus lämminvesialtaassa; uinti sisältyy hintaan!

Tunnille voit tulla esim. uima-asussa tai kevyessä treeniasussa (kuten t-paita & shortsit) ja mukaan on hyvä ottaa juomapullo. Harjoituksen kesto on on n 35-40 min.

Hinta 20 € (sis. joogan & uintilipun)