Altaan jäsenyys

Haluatko nauttia Altaan antimista pikemminkin usein kuin silloin tällöin? Kuten entisajan kaupunkikylpylät, Allas tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen, viipyilyyn ja hyvään oloon – ja jäsenenä tämä kaikki on vaivattomampaa. 

Jäsenenä nautit seuraavista:

Pääsy altaisiin ja saunaan

Nauti aamu-uinnista, tee virkistävä sukellus merialtaaseen tai rentoudu lämminvesialtaissa. Vaikka joka päivä, jos siltä tuntuu.

Erikoistapahtumat ja tarjoukset

Jäsenkokoontumisia, mahdollisuuksia kokeilla hyvinvointitunteja etukäteen sekä muita ekstrahyötyjä.

10% alennusta kursseista

Koe laaja hyvinvointia edistävä kokemus osallistumalla yhteen meidän kursseistamme, uintikurssit mukaanlukien.

10% alennusta kesäkeikoista

Koe kesäkeikat ainutlaatuisessa ympäristössä.

Poikkeushinnat 4.5. alkaen

Aikuisten ja lasten lämminvesiallas on auki 4.5. alkaen! Tarjoamme jäsenyyden poikkeushinnoin, kunnes saunatoimintamme ja merivesialtaamme aukeavat kesäkuun alkupuolella. Lue lisää

Jäsenenä voit aktivoida jäsenyytesi ensimmäisen kk ajaksi – 50% hinnalla normaalista. Ensimmäisellä uintikerralla jäsenyys päivitetään kassalla, joten varaathan käynnillesi aikaa. Uusia jäsenyyksiä ja kk kortteja emme myy vielä toukokuun poikkeustilanteesta johtuen. Voit myös halutessasi olla aktivoimatta jäsenyyttäsi, jolloin jäädytys jatkuu automaattisesti. Kaikki jäsenyydet aktivoidaan automaattisesti, kun väliaikaiset saunatilat ovat toiminnassa.

Hinnasto

Uintijäsenyys

1 kk jatkuvatilauksinen jäsenyys

60€ / kk

1 kk määräaikainen jäsenyys

70€ / kk

1 kk lippu lapselle

35€ / kk

3 kk jäsenyys

55€ / kk

6 kk jäsenyys

50€ / kk

12 kk jäsenyys

45€ / kk

Osta Altaan jäsenyys

1kk jatkuvatilauksinen jäsenyys

1kk määräaikainen jäsenyys

3kk jäsenyys

6kk jäsenyys

12kk jäsenyys

Osta keikkalippuja
Osta Altaan lahjakortti

Kysymyksiä ja vastauksia

Nettikaupasta ostettu jäsenyys tulee lunastaa kuukauden sisällä ostohetkestä

Jäsenyys aktivoidaan Altaan kassalla näyttämällä verkkokaupasta ostettua tositetta. Tosite vaihdetaan rannekkeeseen, jolla pääset liikkumaan porteista ja lukitsemaan pukukaapin.

Ei hätää! Meiltä voit vuokrata sekä lasten että aikuisten uima-asuja ja pyyhkeitä.
Allas Shopista voit ostaa unohtuneen shampoon, saunatuotteita tai pientä purtavaa. Lisäksi tarjolla on tuotteita ja välineitä treenaajille.

Maksutapana Altaalla käy käteinen sekä pankki- ja luottokortit (poislukien Diners). Lisäksi voit ostaa uintilippuja seuraavilla virikeseteleillä paikan päällä: Smartum, Edenred, E-passi ja Eazybreak.

Löytötavarat kerätään joka yö Allas Shopiin ja lähetetään tiistaisin ja perjantaisin Suomen Löytötavaratoimistoon. Löytötavaroita voit ensisijaisesti tiedustella löytötavaroita Altaan lipunmyynnistä numerosta +358 40 565 6582. Voit myös olla yhteydessä Suomen Löytötavaratoimistoon puhelimitse numeroon 0600 41006 tai tehdä löytötavaratiedustelun verkossa Suomen Löytötavaratoimiston verkkosivujen kautta.