Usein kysyttyä

Liput ja hinnat

Allas Sea Poolin uinti- ja saunatoiminta on auki.

Aikuiset ma-to 18€ pe klo 14:00 alkaen-su 22€
Lapset (3–12-vuotiaat) ma-to 10€ pe klo 14:00 alkaen-su 13€
Alennusryhmät ma-to 13€ pe klo 14:00 alkaen-su 16€
0–2-vuotiaat ilmaiseksi.

Uintilippuja voi ostaa Allas Shopista. Paikkaa saunaan tai altaisiin ei voi varata etukäteen. Allas Shopista saa lipun ostettua rannekkeen, jolla voi liikkua porteista saunaan ja uimaan. Rannekkeella saat myös lukittua pukukaapin oven. Ranneke on voimassa 3 tuntia aukioloaikojen puitteissa.

Alennusryhmät: opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset, työttömät 13€. Alennukseen oikeuttava kortti tai todistus on näytettävä saapuessa.

Kertalippu on voimassa ostohetkestä 2 tunnin ajan.

Pyyhe ei sisälly lipun hintaan, pyyhkeitä saa vuokrata Allas Shopista 8.90€ hintaan.

Maksutapana Altaalla käy käteinen sekä pankki- ja luottokortit (poislukien Diners). Lisäksi voit ostaa henkilökohtaisia uintilippuja seuraavilla virike-eduilla paikan päällä:

Smartum: Voit maksaa uintilippuja Smartum Liikuntasetelillä, Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelillä sekä Smartum Pay -appilla. Virikeseteleistä ei anneta rahaa takaisin. Viimeinen voimassaolopäivä on merkattu seteliin. Jos nimeäsi ei ole painettu tai kirjoitettu valmiiksi setelien taakse, kirjoita se seteleihin ennen maksutilannetta. Setelit ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa esimerkiksi perheenjäsenten lippuja.

Edenred: Maksuvälineenä käyvät Ticket Mind&Body, Ticket Duo ja Virikeseteli. Edenred-virikeseteli on henkilökohtainen etu ja se käy ainoastaan liikunta- ja kulttuuripalvelujen maksamiseen.

E-passi: Maksutapana käy epassi -sovellus, joka on henkilökohtainen ja se käy ainoastaan liikuntapalveluiden maksamiseen.

Keikkalippuja ei voi valitettavasti maksaa virike-eduilla.

Pukuhuoneisiin ja allasalueelle mennessä tarvitsee lipun. Vanhempi ei siis pääse ilmaiseksi alueelle valvomaan lastaan. Kahvilan terassilla ja ravintolan alueelle voi olla ilman lippua.

Sarjaliput (vuoden voimassa ostopäivästä)
10 x sarjalippu aikuisille 150€
10 x sarjalippu lapsille 79€
10 x sarjalippu alennusryhmille 109€

1kk kuukausipassi (voimassa 30 päivää) 85 €
Alennusryhmä 1 (2-12v) 45€

Huomioithan, että sarjaliput ja kuukausilippu ovat henkilökohtaisia.

Valikoimassamme ei valitettavasti ole perhelippuja. Kertalippujen lisäksi myymme sarja- ja kuukausilippuja, jotka ovat henkilökohtaisia.

Tapahtumainfo

Kesällä 2024 Altaalla järjestetään useita Allas Live -keikkoja. Liput Allas Liven keikoille voit ostaa lippuja pian osoitteesta lippu.fi tai Altaalta ennen keikkaa, jos keikkaa ei ole ennakkoon myyty loppuun.

Mikäli tapahtuman sisäänpääsy tapahtuu uimalipulla, voit ostaa uimalipun Allas Shopin lipunmyynnistä. Uimaliput ovat voimassa 3 tuntia, ja alueelta välissä poistuminen on sallittua. Ethän kuitenkaan jätä omaisuuttasi pukukaappiin.

Allas Sea Poolilla on tapahtuman järjestäjänä oikeus peruuttaa tapahtuma ja palauttaa jo maksaneille rahat. Tapahtumajärjestäjällä on oikeus vaihtaa tapahtuman esiintyjiä odottamattomien puhuja/esiintyjä/artistiesteiden vuoksi, sekä muuttaa puhuja/esiintyjä/artisti esiintymisaikoja.

Tapahtuman järjestäjä ottaa tapahtumissaan valokuvia ja videoita, ja voi käyttää niitä viestinnässään ja markkinoinnissaan valitsemissaan medioissa.

Turvallisuuden takaamiseksi isoihin tapahtumiin, kuten keikoille, suurien reppujen ja kassien tai sateenvarjojen tuominen ei ole sallittua. Näiden tapahtumien yhteydessä Altaalta löytyy maksullinen, valvottu narikka.

Järjestelmäkameralla kuvaaminen ilman kuvauslupaa on kielletty. Puhelimilla kuvaaminen on sallittua.

Allas on ravintola-aluetta ja omien eväiden ja juomien nauttiminen alueella on kielletty.
Konserteissa ja isoissa tapahtumissa järjestyksenvalvonta suorittaa laukkujen ja reppujen tarkastuksia sisäänkäynnillä.

Allas Sea Pool hyvinvointipalveluiden sekä tapahtumien järjestäjänä käsittelee asiakkaiden ja osallistujien ilmoittautumis- tai ostolomakkeissa ilmoitettuja henkilötietoja asiakasrekisterissään mm. asiakassuhteen hoitamiseksi, liiketoimintansa kehittämiseksi sekä markkinointi- ja viestintätarkoituksiin. Allas Sea Pool hyvinvointipalveluiden sekä tapahtuman järjestäjänä voi luovuttaa osallistujien sähköpostiosoitteet palveluiden tai tapahtumien yhteistyökumppaneille, jotta nämä voivat käyttää niitä omiin suoramarkkinointitarkoituksiinsa. Rekisteröity voi kieltää henkilötietojensa käsittelyn ja/tai luovuttamisen markkinointitarkoituksiin lähettämällä sitä koskevan ilmoituksen sähköpostilla info(@)allasseapool.fi.

Allas Liven tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Jokainen on tervetullut konsertteihin omana itsenään, eikä tapahtumissa hyväksytä minkäänlaista häirintää, syrjintää tai loukkaavaa käytöstä.

Mikäli havaitset tai joudut asiattoman käytöksen kohteeksi, älä epäröi ottaa yhteyttä järjestyksenvalvojaan tai tapahtumahenkilökuntaan.

Uima-altaat ja saunat

Altaan kelluvalla allasatasolla on kolme uima-allasta: merivesiallas, lämminvesiallas sekä lastenallas. Iso allas ja lasten allas on täytetty noin 27 asteeseen lämmitetyllä vesijohtovedellä. Iso allas on 25m pitkä ja 160cm syvä. Lastenallas on 17m pitkä ja 60cm syvä.

Merivesiallas on 11m pitkä ja 180cm syvä. Altaan lämpötila vaihtelee meriveden lämpötilan mukaan. Merivesialtaan vesi pumpataan kauempaa merestä, puhtaammista virtauksista ja suodatetaan, sekä käsitellään uv-tekniikalla.

Lastenallas tyhjennetään talvikaudeksi. Lapset ovat tervetulleita isoon altaaseen läpi vuoden aikuisen seurassa.

Altaan toimintaa pyöritetään lähes kokonaan uusiutuvalla energialla.

Uintiin oikeuttavat palvelut ladataan rannekkeelle Altaan lipunmyynnissä. Allas Sea Poolin verkkokaupan kautta ostetut uintiin oikeuttavat sarja- ja kausituotteet on mahdollista ladata myös suoraan rannekkeelle verkkokauppaoston yhteydessä, mikäli asiakas omistaa henkilökohtaisen rannekkeen entuudestaan. Rannekkeella pääset kulkemaan kulunvalvonnan kautta suoraan pukuhuoneille ilman erillistä asiointia lipunmyynnissä.

Altaalla on kolme sähkölämmitteistä saunaa, jotka ovat lämpiminä aamusta iltaan: naisten sauna, miesten sauna sekä sekasauna. Lämpötila kaikissa on noin 80 C.

Ei. Merivesialtaan vesi on filtteröityä ja pumpattu kauempaa mereltä kuin satama-alueelta.

Lasten allas 60cm, lämminvesiallas 165cm, merivesiallas 180cm.

Kyllä. Altaat ja saunarakennukset sijaitsevat allastasolla. Sivurakennuksessa on pukuhuonetilat, suihkut ja vessat, ei saunaa.

Kyllä, saunoissa ei ole ikärajaa.

Uimavarusteet ja välineet

Kyllä. Allas Sea Poolin saunoissa saunotaan uima-asuissa.

Allas Sea Poolin altaissa saa uida sellaisissa uima-asuissa joiden kangas on tarkoitettu uintiin. Urheilusortsit, pellavavaatteet tai muut ei uinti tarkoitukseen tehdyt vaatteet ovat kiellettyjä Allas Sea Poolin uima-altaissa ja saunoissa.

Varaukset

Emme ota vastaan varauksia uinti- ja saunalipuista etukäteen. Ryhmävaraukset ja tiedustelut (yli 15 hlö) sähköpostiosoitteesta: info@allasseapool.fi