Usein kysyttyä

Altaat ja saunat

Tapahtumainfo

Allas Live

Usein kysyttyä

Allas Sea Poolin uinti- ja saunatoiminta on auki.

Aikuiset ma-to 18€ pe klo 14:00 alkaen-su 22€
Lapset (3–12-vuotiaat) ma-to 10€ pe klo 14:00 alkaen-su 13€
Alennusryhmät ma-to 13€ pe klo 14:00 alkaen-su 16€
0–2-vuotiaat ilmaiseksi.

Uintilippuja voi ostaa Allas Shopista. Paikkaa saunaan tai altaisiin ei voi varata etukäteen. Allas Shopista saa lipun ostettua rannekkeen, jolla voi liikkua porteista saunaan ja uimaan. Rannekkeella saat myös lukittua pukukaapin oven. Ranneke on voimassa 3 tuntia aukioloaikojen puitteissa.

Alennusryhmät: opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset, työttömät 13€. Alennukseen oikeuttava kortti tai todistus on näytettävä saapuessa.

Pyhäpäivinä ja loma-aikoina noudatamme viikonloppuhinnastoa. Huomioithan myös, että lipunmyynti päättyy 40 min ennen sulkemista ja uintiaika 20 min ennen sulkemista.

Kertalippu on voimassa ostohetkestä 2 tunnin ajan.

Pyyhe ei sisälly lipun hintaan, pyyhkeitä saa vuokrata Allas Shopista 8.90€ hintaan.

Maksutapana Altaalla käy käteinen sekä pankki- ja luottokortit (poislukien Diners). Lisäksi voit ostaa henkilökohtaisia uintilippuja seuraavilla virike-eduilla paikan päällä:

Smartum: Voit maksaa uintilippuja Smartum Liikuntasetelillä, Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelillä sekä Smartum Pay -appilla. Virikeseteleistä ei anneta rahaa takaisin. Viimeinen voimassaolopäivä on merkattu seteliin. Jos nimeäsi ei ole painettu tai kirjoitettu valmiiksi setelien taakse, kirjoita se seteleihin ennen maksutilannetta. Setelit ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa esimerkiksi perheenjäsenten lippuja.

Edenred: Maksuvälineenä käyvät Ticket Mind&Body, Ticket Duo ja Virikeseteli. Edenred-virikeseteli on henkilökohtainen etu ja se käy ainoastaan liikunta- ja kulttuuripalvelujen maksamiseen.

E-passi: Maksutapana käy epassi -sovellus, joka on henkilökohtainen ja se käy ainoastaan liikuntapalveluiden maksamiseen.

Keikkalippuja ei voi valitettavasti maksaa virike-eduilla.

Pukuhuoneisiin ja allasalueelle mennessä tarvitsee lipun. Vanhempi ei siis pääse ilmaiseksi alueelle valvomaan lastaan. Kahvilan terassilla ja ravintolan alueelle voi olla ilman lippua.

Sarjaliput (vuoden voimassa ostopäivästä)
10 x sarjalippu aikuisille 150€
10 x sarjalippu lapsille 79€
10 x sarjalippu alennusryhmille 109€

1kk kuukausipassi (voimassa 30 päivää) 85 €
Alennusryhmä 1 (2-12v) 45€

Huomioithan, että sarjaliput ja kuukausilippu ovat henkilökohtaisia.

Valikoimassamme ei valitettavasti ole perhelippuja. Kertalippujen lisäksi myymme sarja- ja kuukausilippuja, jotka ovat henkilökohtaisia.

Emme ota vastaan varauksia uinti- ja saunalipuista etukäteen. Ryhmävaraukset ja tiedustelut (yli 15 hlö) sähköpostiosoitteesta: info@allasseapool.fi

Allas Sea Poolin saunoissa saunotaan uima-asuissa. Altaissa saa uida sellaisissa uima-asuissa joiden kangas on tarkoitettu uintiin. Urheilusortsit, pellavavaatteet tai muut ei uinti tarkoitukseen tehdyt vaatteet ovat kiellettyjä Allas Sea Poolin uima-altaissa ja saunoissa.