Usein kysyttyä

Liput ja hinnat

Allas Sea Poolin uinti- ja saunatoiminta on toistaiseksi suljettu Viking Line M/S Gabriellan törmäyksestä koituneista vaurioista johtuen. Wellness-viikkotunnit ja kahvila palvelevat asiakkaitamme. Pyrimme avaamaan uinti- ja saunatoiminnan kesäkaudeksi 2022.

Aikuiset (yli 12-vuotiaat) 15€
Lapset (3–12-vuotiaat) 7,5€
Alennusryhmät 10€
0–2-vuotiaat ilmaiseksi.

Uintilippuja voi ostaa sekä verkkokaupasta että Allas Shopista. Paikkaa saunaan tai altaisiin ei voi varata etukäteen. Lippu vaihdetaan Allas Shopissa rannekkeeseen, jolla voi liikkua porteista saunaan ja uimaan. Rannekkeella saat myös lukittua pukukaapin oven. Ranneke on voimassa 3 tuntia aukioloaikojen puitteissa.

Alennusryhmät: opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset, työttömät 10€. Alennukseen oikeuttava kortti tai todistus on näytettävä saapuessa.

Kertalippu on voimassa ostohetkestä 3 h ajan. Mikäli lipun ostaa nettikaupasta aika aktivoituu lipunmyynnin kassalla silloin, kun lippu vaihdetaan rannekkeeseen.

Pyyhe ei sisälly lipun hintaan, pyyhkeitä saa vuokrata Allas Shopista 8.5€ hintaan.

Maksutapana Altaalla käy käteinen sekä pankki- ja luottokortit (poislukien Diners). Lisäksi voit ostaa henkilökohtaisia uintilippuja seuraavilla virike-eduilla paikan päällä:

Smartum: Voit maksaa uintilippuja Smartum Liikuntasetelillä, Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelillä sekä Smartum Pay -appilla. Virikeseteleistä ei anneta rahaa takaisin. Viimeinen voimassaolopäivä on merkattu seteliin. Jos nimeäsi ei ole painettu tai kirjoitettu valmiiksi setelien taakse, kirjoita se seteleihin ennen maksutilannetta. Setelit ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa esimerkiksi perheenjäsenten lippuja.

Edenred: Maksuvälineenä käyvät Ticket Mind&Body, Ticket Duo ja Virikeseteli. Edenred-virikeseteli on henkilökohtainen etu ja se käy ainoastaan liikunta- ja kulttuuripalvelujen maksamiseen.

E-passi: Maksutapana käy epassi -sovellus, joka on henkilökohtainen ja se käy ainoastaan liikuntapalveluiden maksamiseen.

Keikkalippuja ei voi valitettavasti maksaa virike-eduilla.

Pukuhuoneisiin ja allasalueelle mennessä tarvitsee lipun. Vanhempi ei siis pääse ilmaiseksi alueelle valvomaan lastaan. Kahvilan terassilla ja ravintolan alueelle voi olla ilman lippua.

Sarjaliput (vuoden voimassa ostopäivästä)
10 x sarjalippu aikuisille 120€
10 x sarjalippu lapsille 59€
10 x sarjalippu alennusryhmille 79€

Kuukausiliput
1kk aikuisten lippu 70€
1kk lasten lippu 35€

Jäsenyydet
1kk jäsenyys: 60€ / kk
SILVER jäsenyys 3 kk: 55€ / kk
GOLD jäsenyys 6 kk: 50€ / kk
PLATINUM jäsenyys 12 kk: 45€ / kk

Jäsenyys jatkuu määräajan päätyttyä (1, 3, 6 tai 12 kk) toistaiseksi voimassaolevana sopimuksena, ellei sitä irtisano. Jäsenyyden suoraveloitusta aktivoidessa maksunvälittäjä Nets veloittaa 1€ palvelumaksun.

Huomioithan, että sarjaliput ja kuukausilippu ovat henkilökohtaisia.

Valikoimassamme ei valitettavasti ole perhelippuja. Kertalippujen lisäksi myymme sarja- ja kuukausilippuja, jotka ovat henkilökohtaisia.

Tapahtumainfo

Vuoden 2021 keikkakesä päätettiin Suurlähettiläiden säestämänä. Ensi kesään !

Mikäli tapahtuman sisäänpääsy tapahtuu uimalipulla, voit ostaa uimalipun Altaan verkkokaupasta tai -lipunmyynnistä. Uimaliput ovat voimassa 3 tuntia, ja alueelta välissä poistuminen on sallittua. Ethän kuitenkaan jätä omaisuuttasi pukukaappiin.

Allas Sea Poolilla on tapahtuman järjestäjänä oikeus peruuttaa tapahtuma ja palauttaa jo maksaneille rahat, mikäli tapahtumalippuja ei myydä riittävästi. Tapahtumajärjestäjällä on oikeus vaihtaa tapahtuman esiintyjiä odottamattomien puhuja/esiintyjä/artistiesteiden vuoksi, sekä muuttaa puhuja/esiintyjä/artisti esiintymisaikoja.

Tapahtuman järjestäjä ottaa tapahtumissaan valokuvia ja videoita, ja voi käyttää niitä viestinnässään ja markkinoinnissaan valitsemissaan medioissa.

Turvallisuuden takaamiseksi isoihin tapahtumiin, kuten keikoille, suurien reppujen ja kassien tai sateenvarjojen tuominen ei ole sallittua. Näiden tapahtumien yhteydessä Altaalta löytyy maksullinen, valvottu narikka.

Järjestelmäkameroilla kuvaaminen ilman kuvauslupaa on kielletty. Kuitenkin pienillä kameroilla ja puhelimilla kuvaaminen on sallittua.

Allas on ravintola-aluetta ja täten omien eväiden ja juomien nauttiminen alueella on kielletty.
Konserteissa ja isoissa tapahtumissa järjestyksenvalvonta suorittaa laukkujen ja reppujen tarkastuksia sisäänkäynnillä.

Allas Sea Pool hyvinvointipalveluiden sekä tapahtumien järjestäjänä käsittelee asiakkaiden ja osallistujien ilmoittautumis- tai ostolomakkeissa ilmoitettuja henkilötietoja asiakasrekisterissään mm. asiakassuhteen hoitamiseksi, liiketoimintansa kehittämiseksi sekä markkinointi- ja viestintätarkoituksiin. Allas Sea Pool hyvinvointipalveluiden sekä tapahtuman järjestäjänä voi luovuttaa osallistujien sähköpostiosoitteet palveluiden tai tapahtumien yhteistyökumppaneille, jotta nämä voivat käyttää niitä omiin suoramarkkinointitarkoituksiinsa. Rekisteröity voi kieltää henkilötietojensa käsittelyn ja/tai luovuttamisen markkinointitarkoituksiin lähettämällä sitä koskevan ilmoituksen sähköpostilla info(@)allasseapool.fi.

Uima-altaat ja saunat

Altaan kelluvalla allasatasolla on kolme uima-allasta: merivesiallas, lämminvesiallas sekä lastenallas. Iso allas ja lasten allas on täytetty noin 27 asteeseen lämmitetyllä vesijohtovedellä. Iso allas on 25m pitkä ja 160cm syvä. Lastenallas on 17m pitkä ja 60cm syvä.

Merivesiallas on 25m pitkä ja 180cm syvä. Altaan lämpötila vaihtelee meriveden lämpötilan mukaan. Merivesialtaan vesi pumpataan kauempaa merestä, puhtaammista virtauksista ja suodatetaan, sekä käsitellään uv-tekniikalla.

Lastenallas tyhjennetään talvikaudeksi. Lapset ovat tervetulleita isoon altaaseen läpi vuoden aikuisen seurassa.

Altaan toimintaa pyöritetään lähes kokonaan uusiutuvalla energialla. Altaat lämpenevät Helenin biokaasulla tuotetulla uusiutuvalla kaukolämmöllä. Lisäksi kylpylän tilat viilenevät energiaa kierrättävällä kaukojäähdytyksellä.

Uintiin oikeuttavat palvelut ladataan rannekkeelle Altaan lipunmyynnissä. Allas Sea Poolin verkkokaupan kautta ostetut uintiin oikeuttavat sarja- ja kausituotteet on mahdollista ladata myös suoraan rannekkeelle verkkokauppaoston yhteydessä, mikäli asiakas omistaa henkilökohtaisen rannekkeen entuudestaan. Rannekkeella pääset kulkemaan kulunvalvonnan kautta suoraan pukuhuoneille ilman erillistä asiointia lipunmyynnissä.

Altaalla on kolme sähkölämmitteistä saunaa, jotka ovat lämpiminä aamusta iltaan: naisten sauna, miesten sauna sekä tilaussauna. Lämpötila kaikissa on noin 80 C. Tilaussaunaa käytetään myös sekasaunana silloin, kun sitä ei ole varattu yksityiskäyttöön.

Ei, filtteröityä ja pumpattu kauempaa.

Lasten 60cm, lämminvesiallas 165cm, merivesi 180cm.

Kyllä. Saunat sijaitsevat sisällä päärakennuksessa ja altaat ulkona allastasolla.

Kyllä, saunoissa ei ole ikärajaa.

Uimavarusteet ja välineet

Sekasaunassa kyllä, miesten ja naisten puolilla voi olla myös alasti tai pyyhe päällä.

Uimashortseissa ja uimahousuissa saa uida, mutta urheilushortseissa tai alushousuissa ei.

Varaukset

Emme ota vastaan varauksia uinti- ja saunalipuista etukäteen. Ryhmävaraukset ja tiedustelut (yli 15 hlö) sähköpostiosoitteesta: myynti@allasseapool.fi