Tilaussauna

Tilan tiedot ja varaaminen

Tila:

Tilaussauna

Kapasiteetti:

20 henkilöä

Huom! Emme ota tilaussaunavarauksia viikonlopuille (la-su) suurien kävijämäärien vuoksi. Tilaussauna on sekasaunakäytössä kun sitä ei ole varattu yksityiskäyttöön.

Miltä kuulostaa yksityinen saunahetki Kauppatorin kupeessa työkavereiden, ystävien tai perheen kanssa? Varaa oma saunavuoro Altaan tilaussaunasta!

Kerro toiveesi tunnelmasta ja tilaisuutesi tavoite, niin mietitään yhdessä siihen paras tila- ja tapahtumayhdistelmä!

Tiedustelut: 
myynti@allasseapool.fi 
+358 40 546 1345 (ma-pe klo 9.00-15.00)

Altaan kolmesta saunasta yksi on vuokrattavissa yksityiskäyttöön. Tilaussaunan lauteille mahtuu kerrallaan 10–15 henkilöä löylyttelemään. Isommat ryhmät voivat vuorotella sekä halutessaan käyttää lisäksi yleisiä miesten ja naisten saunoja.

Tilaussaunan yhteydessä on yksi yhteinen pukuhuone, neljä pukukoppia, pukukaapit sekä suihkutila. Tilaussaunassa voi saunoa uima-asut päällä. Tilaussaunan omaan pieneen vilvoittelutilaan saa tilattua saunajuomia ja pientä purtavaa.

Tilaussaunan hintaan (400 / 600 € + alv) / 2 tuntia sisältyy uimaliput ja vuokrapyyhkeet enintään 20 henkilölle. Lisähenkilöille uimaliput 13 € + alv ja lisäpyyhkeet 4 € + alv.

Tilaussauna sopii virkistyskäyttöön, yritys- ja työporukoille, kokouspäivän päätteeksi, rentoutumiseen, illanistujaisiin tai vaikka treeniporukoiden yksityistilaisuuksiin!