Yritystilaisuudet Helsingin ytimessä!

Järjestä yritystilaisuus Altaalla! Allas Sea Pool on kaupungin ja veden rajapinnasta inspiraatiota ammentava, urbaani tapahtuma- ja hyvinvoinnin keidas. Altaalla järjestät niin 10 hengen kokouspäivät kuin 2 500 henkilön tapahtumat. Tarjoamme monenlaisia mahdollisuuksia järjestää työntekijöille, asiakkaille tai yhteistyökumppaneille elämyksellisiä kokemuksia. Kansainvälisille vieraille asiakas pystyy takuuvarmasti jättämään upean mielikuvan Suomesta ja Helsingistä. 

Kelluva allaskokonaisuus tuo poikkeuksellisen yhteisökeskuksen keskelle kaupunkiympäristöä, paikalliseen kaupunkikuvaan sopivasti. Allas luo ihmisille hyvinvointia ja yhteenkuuluvuutta. Allas Sea Poolin ilmansuunta on mietitty mahdollisimman hyväksi asiakaskokemuksen kannalta. Terassit aukeavat länteen, ja aurinko paistaa alueelle koko päivän. Helsingin vilkas merellinen keskusta on läsnä. Taustalla kohoavat Uspenskin katedraali, Helsingin Tuomiokirkko ja Presidentinlinna.

Altaalla pystyt järjestämään niin workshopit kuin suuret henkilöstöjuhlat. Vaikuttava yritystilaisuus on mieleenpainuva kokemus! Sisäpiha on monimuotoinen tapahtumavenue, johon yritykselle voidaan rakentaa teille brändätty tapahtumatila. Sisäpihalle mahtuu jopa 2500 henkilöä, voitte kutsua henkilöstönne, kumppaninne ja sidosryhmänne kaikki yhdellä kerralla mukaan ja tarjota ikimuistoisen keikan keskellä Helsinkiä. Sisäpihan tapahtumiin pystyt hyödyntämään Altaan muita tiloja järjestäjien työtilaksi tai esiintyjien bäkkäriksi.

Koko venuen yritystilaisuus?

Kesäkauden ulkopuolella myös allas-aluetta on mahdollista hyödyntää yksityistilaisuuksissa. Voit brändätä Altaan rakennuksen ja hyödyntää koko tapahtumavenuen kokonaisuudessaa. Tai voit varata ryhmällenne yksityissaunan ja nauttia upeasta maisemasta, pimenevistä syysilloista ja kaupungin valoista.

Tilaa Altaan yritys- ja tapahtumamyynnin uutiskirje