Allas Sea Poolin uintikurssit

Aikuisten uintikurssit

Kurssilla opetellaan eri uintilajien perustekniikoita sekä vahvistetaan uintikuntoa maailmanmestari Jani Sievisen opastuksella. Tunnit pidetään Allas Sea Poolin 27-asteisessa 25m ulkoaltaassa.
Kurssi sopii uintitekniikoista ja uimataidon parantamisesta kiinnostuneille, joilla on ennestään vähintään 25 metrin uintitaito.

Molemmilla kursseilla pienryhmäkoko (8) mahdollistaa yksilöllisen palautteen ja eriyttämisen kunkin osallistujan taitojen mukaisesti.

Muuta: Otathan uima-asun, pyyhkeen, vesijuomapullo, uimalasit ja halutessasi uimalakki. Uimalakkeja ja uimalaseja voi ostaa myös Allas Shopista.

INTENSIIVIKURSSIT

Intensiivikurssi koostuu kahdesta opetuskerrasta sekä viikon omatoimisesta harjoittelujaksosta. Opetuskerroilla saat konkreettisia oppeja ja vinkkejä oman uintitekniikkasi parantamiseen sekä henkilökohtaista palautetta. Harjoitusviikon (viikko 10) aikana voit käydä harjoittelemassa taitojasi itsenäisesti Altaalla 6.-10.3.2023 välisenä aikana (max 5krt). Huom! Omatoimista harjoitusviikkoa ei korvata tai hyvitetä.

Maaliskuu

UINTITEKNIIKKA

Kurssi soveltuu hyvin niin aloittelijoille kuin uimarille, joka haluaa parantaa omaa uintitekniikkaansa. Vähimmäisvaatimus: 25 metrin uintitaito.

KUNTOUIMARIT & EDISTYNEEMMÄT

to 2.3. ja to 16.3. klo 17.45-18.45

Uintikurssi kuntouimareille & edistyneemmät on suunnattu uimareille, joilla on jo jonkin verran kokemusta uinnin lajitaidoista ja harjoittelusta. Jos mietit kahden uintikurssimme välillä, suosittelemme suorittamaan ensin uintitekniikkakurssin.

to 2.3. ja to 16.3. klo 18.45-19.45

UINTITEKNIIKKAKURSSIT

Uintitekniikkakurssilla harjoitellaan eri uintilajien tekniikoita. Kurssi soveltuu hyvin niin aloittelijoille kuin uimarille joka haluaa parantaa omaa uintitekniikkaansa. Vähimmäisvaatimus: 25m uimataito.

Maalis-huhtikuu

ti 21.3. ma 27.3. ti 4.4. ti 11.4. ja ti 18.4. klo 17:45 – 18:45

Huhti-toukokuu

ma 24.4. ti 2.5. ti 9.5. ti 16.5 ja ma 22.5. klo 17:45 – 18:45

UINTIKURSSI KUNTOUIMARIT & EDISTYNEEMMÄT

Uintikurssi kuntouimarit & edistyneemmät on suunnattu uimareille, joilla on jo jonkin verran kokemusta uinnin lajitaidoista ja harjoittelusta. Kurssin tarkoituksena on kehittää uintikuntoa ja harjoitella uintia sarjojen ja ohjelmien uimisen kautta. Myös monet ensin uintitekniikkakurssin suorittaneet siirtyvät tälle kurssille jatkamaan opittujen taitojen harjoittelua.

Maalis-huhtikuu

ti 21.3. ma 27.3. ti 4.4. ti 11.4. ja ti 18.4. klo 18:45 – 19:45

Huhti-toukokuu

ma 24.4. ti 2.5. ti 9.5. ti 16.5 ja ma 22.5. klo 18:45 – 19:45

”Sievisen Janin todella ihmisläheinen ja ammattitaitoinen opastaminen on ollut aivan mahtavaa. Suosittelisin kurssia kenelle tahansa uinnista kiinnostuneelle lähtötasoon katsomatta.”

”En ollut uinut 10 vuoteen ja nyt sain ensimmäisen kerran elämässäni uintiopetusta. Tekniikka parani välittömästi ja kun paneuduttiin perusasioihin ensiksi, niin siitä oli sitten hyvä jatkaa eteenpäin. Jokainen osallistuja sai myös koko ajan yksilöllisiä neuvoja mikä oli iloinen yllätys ryhmäopetuksessa.”

”Olen iloinen, että osallistuin näille kursseille! Maailmanmestari on aivan super opettaja, huumorintajuinen ja lukee peliä loistavasti. Kirittää sopivasti ja antaa hyviä neuvoja joiden avulla noviisitkin edistyvät nopeasti. Janin kurssit vahva suositus niin aloittelijoille kuin edistyneillekin uimareille.”

Lasten uintikerhot

Suositut lasten uintikerhot palaavat uintikurssivalikoimaan!

Jani Sievisen opastuksella harjoitellaan eri uintilajien tekniikoita ja sen lisäksi tutustutaan hengenpelastukseen sekä muuhun hauskaan, mitä vedessä voikaan tehdä.

Uimakerho sopii sekä uimataitoaan jo kartuttaneille vesipedoille että heille, jotka ovat vasta alussa uimakokemuksen kerryttämisessä.

Muuta: Otathan uima-asun ja pyyhkeen lisäksi mukaan myös uimalasit (uimalaseja voi tarvittaessa ostaa myös Allas Shopista). Lapsella on hyvä olla mukana myös juomapullo.

Kesän 2023 uintikurssit julkaistaan pian!

Lasten uimakoulut

Uimakoulussa opetellaan viisinkertaisen maailmanmestari Jani Sievisen johdolla eri uintilajien tekniikoiden alkeita sekä kellumista, liukumista ja sukeltamista Allas Sea Poolin 27-asteisessa ulkoaltaassa. Uimakoulu sopii uinnista innostuneille lapsille, jotka uivat itsenäisesti vähintään 15 metriä.

Muuta: Otathan uima-asun ja pyyhkeen lisäksi mukaan myös uimalasit (uimalaseja voi tarvittaessa ostaa myös Allas Shopista). Lapsella on hyvä olla mukana myös juomapullo.

Kesän 2023 uintikurssit julkaistaan pian!