Allas Sea Poolin uintikurssit

Aikuisten uintikurssit

Kurssilla opetellaan eri uintilajien perustekniikoita sekä tutustutaan näiden tekniikoiden oikeaan hengitystapaan uinnin maailmanmestari Jani Sievisen opastuksella. Tunnit pidetään Allas Sea Poolin 27-asteisessa ulkoaltaassa.
Kurssi sopii uintitekniikoista ja uimataidon parantamisesta kiinnostuneille, joilla on ennestään vähintään 25 metrin uintitaito.

Muuta: Otathan uima-asun ja pyyhkeen lisäksi mukaan uimalasit ja uimalakki. Uimalakkeja ja uimalaseja voi tarvittaessa ostaa myös Allas Shopista. Ota mukaan juomapullo.

Tammi-helmikuu

Uintitekniikkakurssi

16.1., 23.1., 30.1., 6.2. ja 13.2. (5 kertaa) klo 17:45 – 18:45

Uintikurssi kuntouimarit ja edistyneemmät

16.1., 23.1., 30.1., 6.2. ja 13.2. (5 kertaa) klo 18:45 – 19:45

”Sievisen Janin todella ihmisläheinen ja ammattitaitoinen opastaminen on ollut aivan mahtavaa. Suosittelisin kurssia kenelle tahansa uinnista kiinnostuneelle lähtötasoon katsomatta.”

”En ollut uinut 10 vuoteen ja nyt sain ensimmäisen kerran elämässäni uintiopetusta. Tekniikka parani välittömästi ja kun paneuduttiin perusasioihin ensiksi, niin siitä oli sitten hyvä jatkaa eteenpäin. Jokainen osallistuja sai myös koko ajan yksilöllisiä neuvoja mikä oli iloinen yllätys ryhmäopetuksessa.”

”Olen iloinen, että osallistuin näille kursseille! Maailmanmestari on aivan super opettaja, huumorintajuinen ja lukee peliä loistavasti. Kirittää sopivasti ja antaa hyviä neuvoja joiden avulla noviisitkin edistyvät nopeasti. Janin kurssit vahva suositus niin aloittelijoille kuin edistyneillekin uimareille.”

Lasten uintikerhot

Suositut lasten uintikerhot palaavat uintikurssivalikoimaan!

Jani Sievisen opastuksella harjoitellaan eri uintilajien tekniikoita ja sen lisäksi tutustutaan hengenpelastukseen sekä muuhun hauskaan, mitä vedessä voikaan tehdä.

Uimakerho sopii sekä uimataitoaan jo kartuttaneille vesipedoille että heille, jotka ovat vasta alussa uimakokemuksen kerryttämisessä.

Muuta: Otathan uima-asun ja pyyhkeen lisäksi mukaan myös uimalasit (uimalaseja voi tarvittaessa ostaa myös Allas Shopista). Lapsella on hyvä olla mukana myös juomapullo.

Loppuunmyyty!

Lasten uimakoulut

Uimakoulussa opetellaan viisinkertaisen maailmanmestari Jani Sievisen johdolla eri uintilajien tekniikoiden alkeita sekä kellumista, liukumista ja sukeltamista Allas Sea Poolin 27-asteisessa ulkoaltaassa. Uimakoulu sopii uinnista innostuneille lapsille, jotka uivat itsenäisesti vähintään 15 metriä.

Muuta: Otathan uima-asun ja pyyhkeen lisäksi mukaan myös uimalasit (uimalaseja voi tarvittaessa ostaa myös Allas Shopista). Lapsella on hyvä olla mukana myös juomapullo.