Aikuisten uintikurssit

Kurssilla opetellaan eri uintilajien perustekniikoita sekä vahvistetaan uintikuntoa maailmanmestari Jani Sievisen opastuksella. Tunnit pidetään Allas Sea Poolin 27-asteisessa 25m ulkoaltaassa.
Kurssi sopii uintitekniikoista ja uimataidon parantamisesta kiinnostuneille, joilla on ennestään vähintään 25 metrin uintitaito.

Molemmilla kursseilla pienryhmäkoko (8) mahdollistaa yksilöllisen palautteen ja eriyttämisen kunkin osallistujan taitojen mukaisesti.

Suosittelemme harjoittelemaan kurssilla opittuja taitoja ohjauskertojen välissä.

Muuta: Otathan uima-asun, pyyhkeen, vesijuomapullo, uimalasit ja halutessasi uimalakki. Uimalakkeja ja uimalaseja voi ostaa myös Allas Shopista.

Lasten uintikurssit

Uintikursseilla opetellaan eri uintilajien tekniikoiden alkeita sekä kellumista, liukumista ja sukeltamista Allas Sea Poolin 27-asteisessa ulkoaltaassa.

”Sievisen Janin todella ihmisläheinen ja ammattitaitoinen opastaminen on ollut aivan mahtavaa. Suosittelisin kurssia kenelle tahansa uinnista kiinnostuneelle lähtötasoon katsomatta.”

”En ollut uinut 10 vuoteen ja nyt sain ensimmäisen kerran elämässäni uintiopetusta. Tekniikka parani välittömästi ja kun paneuduttiin perusasioihin ensiksi, niin siitä oli sitten hyvä jatkaa eteenpäin. Jokainen osallistuja sai myös koko ajan yksilöllisiä neuvoja mikä oli iloinen yllätys ryhmäopetuksessa.”

”Olen iloinen, että osallistuin näille kursseille! Maailmanmestari on aivan super opettaja, huumorintajuinen ja lukee peliä loistavasti. Kirittää sopivasti ja antaa hyviä neuvoja joiden avulla noviisitkin edistyvät nopeasti. Janin kurssit vahva suositus niin aloittelijoille kuin edistyneillekin uimareille.”