ALLAS LIVE - VESTERINEN YHTYEINEEN - LOPPUUNMYYTY

Vesterinen Yhtyeineen esiintyy Allas Livessä 16.8.2023. Yhtye on kasvanut luontevasti niin bändin jäsenistön kuin intohimoisen seuraajakuntansakin osalta. Yhtyeen kymmenhenkinen kokoonpano on tunnettu sen hurmoksellisista keikoistaan. Omaleimaiset musiikin tutkimusmatkailijat ovat löytäneet tiensä kuuntelijoiden sydämien lisäksi erityisesti radioiden soittolistoille tunnelmasta toiseen risteilevällä tuotannollaan. 

Vesterinen Yhtyeineen julkaisi kahdeksannen albuminsa ”Hetken ikuinen” keväällä 2023. Antti Lehtisen (mm. Ultra Bra, Scandinavian Music Group) tuottamalla levyllä stadionkokoiset sävellykset yhdistyvät nokkeliin, syvällisiin ja elämänmakuisiin lyriikoihin. Uuden musiikin tiimoilta yhtye kiertää Suomea. 

Yhtye julkaisi keväällä 2021 ”Meissä asuu elämä” -albumin. Kyseessä on heidän seitsemäs pitkäsoittonsa, joka viimeistään on nostanut Vesterisen Yhtyeineen suomipopin suurten joukkoon. Albumilistan kakkosena debytoineelta levyltä löytyy mm. radioiden tehosoitossa pyörineet hitit Kolme hyvää vinkkiä ja Rodeo. Yhtye on vuosien saatossa löytänyt omaleimaisen ja hienon soundin, joka ammentaa välillä ruotsalaisen positiivisuuden boolimaljoista, välillä slaavilaisesta synkkyydestä.  

Liput ennakkoon 30 € + Lippu.fi palvelumaksu / ovelta 35 € – LOPPUUNMYYTY

Ovet: 19:00

Keikka alkaa noin tunnin kuluttua ovien avaamisesta ja päättyy klo 22:00 mennessä.

ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille.  

Osta keikkalippu

Liput ennakkoon (ei sis. palvelumaksua)

30 €

Ei ovilipunmyyntiä / Loppuunmyyty

Ovet aukeavat klo

19:00