ALLAS LIVE - POETS OF THE FALL

Poets of the Fall esiintyy Allas Livessä perjantaina 25.8.2023. Poets of the Fall:in tarina on uskomattoman hieno. Vuonna 2003 alkunsa saanut yhtye on toiminut alusta asti itsenäisesti ja noussut siitä huolimatta kansainväliseen suosioon, joka kestää edelleenkin näin 2020-luvulla. Marko Saareston, Olli Tukiaisen ja Markus Kaarlosen perustama kokoonpano yhdistelee musiikissaan elementtejä popista, rockista, metallista sekä vaihtoehtoisemmasta industrial-kamasta. 

Heti ensimmäinen single Late Goodbye tavoitti miljoonayleisön, sillä se soi huippusuositun Max Payne -pelin jatko-osassa. Debyyttialbumi ”Signs of Life” myi platinaa ja nousi Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Täysin samoin tapahtui vuonna 2006 ilmestyneen ”Carnival of Rust” -levyn kohdalla. Poets of the Fall sai jo tässä vaiheessa tunnustusta mm. MTV Europe Music Awards ja Emma -palkinnoin. Kahden ensimmäisen levyn lisäksi Suomen virallisen albumilistan ykköseksi nousivat myös ”Revolution Roulette”, ”Twilight Theater”, ”Jealous Gods” sekä ”Ultraviolet”. 

Näyttävistä videoistaan tunnettu Poets of the Fall kiertää aktiivisesti eri puolilla palloa. He ovat esiintyneet loppuunmyydyille yleisöille Euroopan suurkaupungeissa, mutta rundanneet myös aina Intiasta Yhdysvaltoihin asti.  

Liput ennakkoon 30 € + Lippu.fi palvelumaksu / ovelta 35 €

Ovet: 19:00

Keikka alkaa noin tunnin kuluttua ovien avaamisesta ja päättyy klo 22:00 mennessä.

ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille.  

Osta keikkalippu

Liput ennakkoon (ei sis. palvelumaksua)

30 €

Liput ovelta

35 €

Ovet aukeavat klo

19:00