ALLAS LIVE - MÖKKITIEN KESÄILTA: ARTTU WISKARI, ERIKA VIKMAN, OLLI HALONEN

Torstaina 10.8.2023 Allas Livessä järjestetään mökkitien kesäilta, jossa esiintyy Arttu Wiskari, Erika Vikman ja Olli Halonen.  

Elokuussa 2020 viidennen studioalbuminsa, suoraan virallisen albumilistan ykköseksi nousseen Suomen muotoisen pilven alla julkaisseen Arttu Wiskarin viimeisimmät singlet ovat olleet jymymenestyksiä. Arttu Wiskarin ja Leavings-Orkesterin yhteiskappale Tässäkö tää oli? nousi Spotifyn Suomen top 50 -listan ykköseksi. Suomen muotoisen pilven alla -single on puolestaan ylittänyt Spotifyssa triplaplatinarajan. Kappale oli vuoden 2019 soitetuin radiobiisi Suomessa. 

Arttu Wiskari lauloi tiensä suomalaisten sydämiin esikoisalbumillaan Arttu Wiskari. Suuren yleisön artisti on hurmannut muun muassa ohjelmissa Tähdet, tähdet ja Vain Elämää. Arttu Wiskarin tunnetuimpia hittejä ovat edellä mainittujen lisäksi muun muassa Tuntematon potilas, Sirpa, Kahvimaito, Mökkitie ja Meidän biisi. 

Suomenkielistä diskopoppia esittävä Erika Vikman nousi koko kansan suosioon Cicciolina -kappaleellaan sekä menestyksellään Uuden Musiikin Kilpailussa. Vikmanin nauttii raja-aitojen kaatamisesta niin musiikissaan kuin muillakin elämänalueillaan. Kappaleet tehdään pilke silmäkulmassa, mutta syvyyttäkin löytyy ja kappaleiden teksteissä käsitellään vakaviakin teemoja. Erika Vikmanin musiikissa kuuluu menneiden vuosikymmenten vaikutus. Erika Vikman nimeä kantava debyyttialbumi julkaistiin syksyllä 2021. 

Kuopiosta kotoisin olevalla laulaja-lauluntekijä Olli Halosella on pitkä tausta musiikin parissa. Kappaleensa itse säveltävä ja sanoittava artisti on aiemmin myös muun muassa soittanut rumpuja useammassa eri kokoonpanossa. Laulut saavat vaikutteita artistin omasta ja lähipiirin elämästä, omakohtaisissa teksteissä käsitellään koko elämän kirjoa ja rohkeasti myös sen kipukohtia. Halosen omakohtaiset ja koskettavat lyriikat sekä kappaleiden vahva kerronta on ihastuttanut suomen kansaa. 

Liput ennakkoon 35 € + Lippu.fi palvelumaksu / ovelta 40 €

Ovet: 17:30

Ensimmäinen keikka alkaa 18.15 ja viimeinen päättyy klo 22:00 mennessä.

ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille. 

Osta keikkalippu

Liput ennakkoon (ei sis. palvelumaksua)

35 €

Liput ovelta

40 €

Ovet aukeavat klo

17:30