ALLAS LIVE - EEVIL STÖÖ & STEPA, EX TUUTTIZ, DJ KRIDLOKK

Torstaina 27.7.2023 Allas Livessä esiintyy Eevil Stöö & Stepa, Ex Tuuttiz, DJ Kridlokk.

Teosto-palkittu Eevil Stöö ja suomiräpin klassikkoääni Stepa julkaisevat keväällä 2023 ensimmäisen yhteisalbuminsa, jonka ensimmäinen sinkku TYH-MÄ ilmestyi tammikuussa 2023. Eevil Stöö ja Stepa tekivät alkuvuodesta 2023 suositun yhteiskiertueen, jonka keikoilla kuultiin molempien artistien täyspitkät omat setit. Suurin osa kiertueen keikoista oli loppuunmyyty. 

“Alunperin meidän piti tehdä yhteiskiertuetta varten yhteisbiisi. Biisi tuntui jollain tapaa liian simppeliltä ja taiteenmuotoina EP:stä tulee mieleen jonkinlainen välityö. Tehtiin sit levyllinen biisejä. Katsos, kun me ollaan koukussa musan tekemiseen, niin studiolle oli pakko päästä tai muuten menee yöunet. Miksi tehdä biisi, jos niitä voi tehdä kymmenen?”  Stepa kertoo albumin synnystä. 

Parikymmentä vuotta pelissä vaikuttanut Eevil Stöö on suomalaisen räpin omaperäinen helmi. Eevil Stöön sanoitukset ja sävellykset hänen Marsipan Wave -levyllään palkittiin arvostetulla Teosto-palkinnolla toukokuussa 2022. Eevil Stöön kynä ei ole tylsynyt 2022 ilmestyneillä Puolikas tiili-, sekä Dungeon & Dragon -albumeillaan. Pohjoisen suomiräpin ääneksikin tituleeratun Stepan tuorein sooloalbumi on heinäkuussa 2022 ilmestynyt Siistii räppii, jonka kymmenen kappaletta siivittää kesäisen rennot tuotannot, johon Stepa räppää hänelle ominaisella, kekseliäällä tyylillään. Edellisinä vuosina rennot ja taidokkaat riimit ovat soljuneet albumi kerrallaan melodisempaan suuntaan artistin otettuaan kehitysaskelia myös laulajana. Sodankylästä kotoisin olevalla artistilla on vaikuttava ja monipuolinen ansioluettelo musiikin saralla. 

Ex Tuuttiz (ent. Tuuttimörkö) on yksi Suomen omaleimaisimmista ja oivaltavimmista räppäreistä. Nykyään oman OFN-levynmerkilleen levyttävä artisti on julkaissut urallaan kolme albumia, joista vuonna 2016 ilmestynyt Kromihammas nousi myös Suomen albumilistan ykköseksi. Artistin tuorein single on huhtikuussa 2021 ilmestynyt “Gangsta-käppään”.

Median älykköräppäriksi ristimä DJ Kridlokk on yksi Suomen arvostetuimmista räppäreistä ja tuottajista.  Artistin kaikki kolmea albumia ovat olleet arvostelumenestyksiä ja vuonna 2014 ilmestynyttä “Mutsi”-pitkäsoittoa pidetään yhtenä suomiräpin mestariteoksista. Parhaillaan uutta materiaalia valmistelevan Dj Kridlokkin tuorein albumi “Silius” ilmestyi vuonna 2019. 


Liput: 23,50 € + Lippu.fi palvelumaksu / ovelta 28 €

Ovet: 18:00

Ensimmäinen keikka alkaa noin tunnin kuluttua ovien avaamisesta ja viimeinen päättyy klo 22:00 mennessä.

ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille. 

Osta keikkalippu

Liput verkosta (ei sis. Lippu.fi palvelumaksua)

23,50 €

Liput ovelta

28 €

Ovet aukeavat klo

18:00