ALLAS LIVE - PYHIMYS & SAIMAA

Kesän kunniaksi on tarjolla harvinaista herkkua, kun Pyhimys ja Saimaa nähdään yhteiskeikalla Allas Livessä perjantaina 2.6.2023. Pyhimyksen ja Saimaan kiehtova yhteisalbumi ‘Olisinpa täällä’ ilmestyi keväällä 2019. Albumi toi kiehtovalla tavalla yhteen Pyhimyksen moniulotteiset lyriikat sekä Saimaa-yhtyeen pettämättömän melodiantajun ja grandiöösit sävellykset. Hermesetas-singlen sisältävän pitkäsoiton uusintajulkaisu nousi tammikuussa 2023 Suomen Virallisen listan ykköseksi fyysisten julkaisujen listalla. 

Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuva Pyhimys on pitkän linjan räppäri, joka tunnetaan oivaltavista, moniulotteisista ja ajatuksia herättävistä lyriikoistaan. Vuoden 2019 Emma Gaalassa peräti kuusi Emmaa-patsasta kahminut Pyhimys nousi jättisuosioon viimeistään vuoden 2018 Tapa poika -albumillaan. Artisti jäi määrittelemättömän mittaiselle keikkatauolle uraansa läpileikkaavan Pyhimys isona -konsertin jälkeen, joka nähtiin loppuunmyydyssä Helsingin Jäähallissa 10. syyskuuta 2022. 

Matti Mikkolan luotsaama Saimaa on erityislaatuinen yhtye, joka jatkuvan sutkutuksen ja hutkutuksen ajamana kurkottaa kohti loputonta soittoeuforiaa. Huippumuusikoista koostuvan kollektiivin seikkailu musiikin parissa on vapautunutta, grandiöösiä ja ihanan rajoittamatonta. Pepe Willbergin ja Pyhimyksen solistoimien platinalevyjen, Ylen Urheilu-Suomi-scoren ja arvostelumenestykseksi nousseen cover-levyn kautta yhtye on synnyttänyt hallitun progen, classic rockin, funkyn viihdemusan sekä klasarin superpyörteen, jonka sävyissä soi Suomi-iskelmän kaiho. 

Liput 33 € + Lippu.fi palvelumaksu / ovelta 38 €

Ovet klo 19:00

Keikka alkaa noin tunnin kuluttua ovien avaamisesta.

ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille. 

Osta keikkalippu

Liput (ei sis. Lippu.fi palvelumaksua)

33 €

Liput ovelta

38 €

Ovet klo

19:00