ALLAS LIVE – ETTA, COSTEE, AHTI

Torstaina 15.6.2023 Allas Liven lavalla esiintyy monipuolisuudellaan kuuntelijoita ihastuttanut Etta. Etta on pääkaupunkiseudulta ponnistava artisti, joka herätti hip hop -piirien mielenkiinnon sosiaaliseen mediaan ladatuilla rap-videoillaan. Artistina Etta on nälkäinen eikä halua lokeroida itseään vain yhden musiikkityylin edustajaksi. 

Vuosi 2022 nosti artistin uudelle levelille. Keväällä julkaistiin Ei Bändäreit -EP yhdessä Pihlajan kanssa, jolta löytyvä single Bändäri nousi Spotifyn kuunnelluimmaksi kappaleeksi. Etta julkaisi 26.8. uuden albuminsa TYKKÄÄT KUMMISKI, joka nousi Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Hän teki samalla historiaa olemalla ensimmäinen naisräppäri, jonka albumi nousee Suomessa listaykköseksi. Etta julkaisi genrerajoja rikkovan ja kultaa striimanneen debyyttialbuminsa Tyttö kesäkuussa 2021. Debyyttialbumilta löytyy mm. platinaa striimannut ja orgaanisesti TikTokin kautta hitiksi kasvanut Ämmä ja se toi hänelle kaksi Emma-ehdokkuutta.  

Costee vakuuttaa tummanpuhuvalla, rosoisella ja pop-koukkuja täynnä olevalla musiikillaan. Costee tekee moderneja ja tarttuvia kappaleita, joiden inspiraationa on hänen oma elämänsä.  

Costee on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi maamme mielenkiintoisimmista uusista artisteista. Artistin musiikki- ja lyriikkavideoita on katsottu Youtubessa huikeat yli 5 miljoonaa kertaa. Koko ikänsä musiikkia harrastanut laulaja-lauluntekijä on vakuuttava ja energinen live-esiintyjä, joka ei jätä yleisöä kylmäksi. Hän onkin saanut ympärilleen vahvan ja kannustavan fanijoukon ja hurmannut yleisöä omilla keikoillaan ympäri Suomea.  

Ahti on tunnettu nopeasta flow’sta ja vakuuttavasta esiintymisestä. Tämä kesäkuussa Allas Liven lavalle astuva artisti valittiin vuoden 2019 YleX läpimurtoartisteista yleisönsuosikiksi. Porvoosta kotoisin oleva lahjakas nuori bongattiin YouTubesta miljoonia katselukertoja keränneiden ”Maanantai sessarit” -videoidensa myötä. 

Debyyttisingle Gretaa seurasi kappaleet Pelasta mut taas sekä Kehumatta paras, ja nämä yhteensä ovat keränneet noin 3 miljoonaa striimiä. Vuonna 2021 Ahti palasi musiikkikentälle melankolisen nostalgisella kappaleella Emppu. Tätä julkaisua seurasi lähes 20 vuoden takaisen Matkustaja-hitin uudelleenversiointi, joka sai lämpimän vastaanoton ja nousi Spotify top 10 kuunnelluimman kappaleen listalle. 

Liput 23,50 € + Lippu.fi palvelumaksu / ovelta 28 €

Ovet: 18:00

Showtime 18.30!

ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille. 

Osta keikkalippu

Liput (ei sis. Lippu.fi palvelumaksua)

23,50

Liput ovelta

28 €

Ovet aukeavat klo

18:00