ALLAS LIVE - EGE ZULU, COSTI

Keskiviikkona 19.7.2023 Allas Livessä esiintyy Ege Zulu ja Costi.

Vuoden 2022 YleX Läpimurto -voittaja Ege Zulu pyrkii pirteällä musiikillaan välittämään positiivista energiaa ympärilleen. Artistin monipuolinen soundimaailma pohjautuu etenkin ranskalaiseen musiikkiin, ”Marseille-soundiin”, johon hän yhdistää taidokkaasti afropop- ja hiphop-tyylilajeja. PME Recordsille levyttävän Ege Zulun ensimmäinen EP “Klassikot” osoittaa vakuuttavasti artistin paikan kotimaisen afrotrapin sanansaattajana.  

Jo vuosikymmenen ajan musiikin parissa viihtynyt Ege Zulu pureutuu sanoituksissaan muun muassa lähiöelämään sekä sen epäkohtiin, ystäviä ja hänelle itselleen lähellä olevia aiheita unohtamatta. Viihdyttävä, esiintymistä rakastava artisti on saanut kehuja live-esiintymisestään ja yleisön osallistamisesta.  

Ege Zulun viimeisintä albumia ”Oi maamme Helsinki”, kuvaillaan artistin kasvutarinaksi, joka käsittelee Helsinkiä ja artistin omakohtaista kokemusta helsinkiläisyydestä raikkaasti ja realistisesti. Hyvän vastaanoton saaneella albumilla kuullaan myös genren kärkinimiä. Ege Zulu tunnetaan myös kappaleista Valmiina Futaa, Fantasiaa, sekä Peter Pan.  

Urheilutaustainen rap-artisti Costi hakee sanoituksissaan paljon viitteitä toisen intohimonsa, sportin parista. Musiikillisesti inspiraatiota on ammennettu esimerkiksi italialaisesta soundista. 

Taidokkaita ja merkityksellisiä riimejä kirjoittava Costi julkaisi ensimmäisen EP:nsä ”SAFARI” joulukuussa 2021. Musiikkiuran alku ulottuu kuitenkin jo vuoteen 2016. Artisti on julkaissut tamperelaisuutta korostavan singlen STILL TRE yhdessä Jami Faltinin kanssa, vieraillut sekä JVG:n tuoreella Verkkareis että Joe L:n Deep Down -kappaleilla, ja julkaissut menestyksekkäästi omaa tuotantoaan – singlet meikä matadori (feat. Sexmane), Kangastus sekä Magaluf. Nämä tuoreimmat julkistukset antoivat esimakua juuri julkaistusta LIMBO-debyyttialbumista. Costi tekee suurta läpimurtoa suomirap-kentällä, josta todisteena esimerkiksi uusimman albumin yltäminen kokonaisuudessaan Suomen Top 50 -listalle. 

Karismaattinen, tiukan focuksen pitävä artisti tietää mitä kohti on menossa – ja tämä näkyy määrätietoisesti kaikessa tekemisessä. It’s LIMBO era. 

Liput 20 € + Lippu.fi palvelumaksu / ovelta 25 €

Ovet: 18:00

Ensimmäinen keikka alkaa noin tunnin kuluttua ovien avaamisesta ja toinen päättyy klo 22:00 mennessä.

S-keikalla on kaksi sisäänkäyntiä. Pääsisäänkäynti on K18-lipuille ja sivurakennuksen vasemmassa päädyssä on sisäänkäynti S-lipuille.

ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille. 

Osta keikkalippu

Liput verkosta (ei sis. Lippu.fi palvelumaksua)

20 €

Liput ovelta

25 €

Ovet aukeavat klo

18:00