ALLAS LIVE - Robin Packalen, Joalin, pilvet pilvet, Tupe (S)

Kotimaan menestyneimpiin popartisteihin kuuluva Robin Packalen järjestää kesän parhaan aloituksen ”Keitä meit ny oli?” -paluukeikallaan Allas Livessä lauantaina 1.6.2024. Illan aikana lavalle nousevat myös Robinin kuratoimat tämän hetken popkentän kiinnostavimmat uuden sukupolven tähdet Joalin, pilvet pilvet ja Tupe

”Kelattiin et ois tosi siistiä tehdä festarikesän kovin startti ja samalla kiittää faneja ja ystäviä meidän omissa bileissä Allas Sea Poolilla. Altaalla päästään ensimmäistä kertaa esiintymään uuden bändin kanssa ja fiilistelemään päättäreitä yhdessä. En malta oottaa, että pääsen takas Suomeen avaamaan kesän tän upeen tapahtuman merkeissä!” Robin tunnelmoi.

Talvella kahden loppuunmyydyn Tavastian ja klubikiertueen siivittämänä keikkatauolle Koreaan suunnannut Robin Packalen on julkaissut urallaan viisi moninkertaista platinaa myynyttä albumia ja yhteensä artistin musiikkia on striimattu yli 500 miljoonaa kertaa. Tammikuun lopulla Robinilta kuultiin uusi, suuren ennakkosuosion saavuttanut ”Kuumilla hiilillä” -single, joka on ensimmäinen artistin julkaisema suomenkielinen soolokappale sitten vuoden 2017. Robinin lisäksi illan aikana kuullaan kattaus tämän hetken mielenkiintoisimpia tuoreen popin nousevia tähtiä, kun vain muutamia live-esiintymisiä Suomessa tehnyt, persoonallisella ja enkelimäisellä äänellään hurmaava Joalin, viime syyskuussa debytoinut sekä runsailla stemmoilla ja orgaanisilla soittimilla varustettua pop-musiikkia luova pilvet pilvet ja TikTokin kautta pinnalle noussut melodista räppiä tinkimättömästi takova Tupe nousevat Allas Liven lavalle. Luvassa on ikimuistoinen ilta niin tuttujen kappaleiden kuin varmasti uusien artistilöytöjen siivittämänä.

Osta keikkalippu

Liput ennakkoon (sis. palvelumaksun)

35,50 €

Liput myy Lippu.fi.

Liput ovelta

38 €

Loppuunmyydyillä keikoilla ei ovilipunmyyntiä.

Ovet

17:30

Showtime

n. 18:00

Esiintymisjärjestys

pilvet pilvet, Tupe, Joalin, Robin Packalen