Veden lämpötila

Lämminvesiallas: +27°C | Merivesiallas: 0°C

Aukioloaika

Tänään: | Katso aukioloajat

Pienentyneen kapasiteetin takia tauotamme lipunmyyntiä ruuhka-aikoina ja tarvittaessa suljemme iltaisin lipunmyynnin aiemmin.

ALLAS SEA POOL

Koe merivesikylpylä monipuolisine palveluineen ja kelluvine saunoineen. Ihaile pohjoismaista puurakentamista ja arkkitehtuuria. Saunojen löylyt lämpiävät vuoden jokaisena päivänä ja uimaan pulahdat niin merivesialtaassa kuin lämmitetyssä uima-altaassa.

Uima-altaat ja saunat

Uiminen Altaalla on erilaista riippuen siitä, koska tulet. Aamu-uijat ovat oma heimonsa, ja he tulevat usein läheltä. Kuutamouijat ja erikoistapahtumiemme kävijät tulevat hieman kauempaakin. Altaalla voit valita verkkaisen viipyilyn tai terveellisen elämän kiihdytyskaistan – tai molemmat.

Tuletpa läheltä tai kaukaa, lämminvesiallas ja merivesiallas palvelevat niin uimareita, liikkujia, viihtyjiä kuin viipyilijöitä. Lämminvesiallas ja lasten allas ovat molemmat 27-asteisia. Lapset voivat kesäisin uida sekä omassa altaassaan että aikuisen kanssa isossa altaassa.

Altaalta löydät juuri sinulle sopivan ajan ja hetken – sen Helsingin hetkistä suloisimman.

Tutustu Altaan kokous-, tiimipäivä- ja keikkapaketteihin.
Lue lisää

Allas Ravintolat

Allas Restaurants kokoaa yhteen kolme erilaista ravintolakokemusta. Allas Café & Terrace, Allas Bistro & Lounge ja Allas Sky Bar. 

1 krs. Allas Cafe & Terrace
palvelee asiakkaita aamusta iltaan ja toimii rentona ajanviettopaikkana kaupungin keskeisimmällä sijainnilla. Tarjoilemme helppoja ja raikkaita makuja sekä pikaisempaan lounaaseen, että etätyöpäivän lomaan ja viipyileviin iltapäiviin.

2 krs. Seagrill
Seagrill on upealla merinäköalalla sekä kaupungin valoilla sisustettu beach house & sea food -ravintola Altaan toisessa kerroksessa. Grillin lämmöstävalmistuvat herkut, trooppiset rytmit sekä aurinkorantojen makuiset cocktailit ovat lupaus ikuisesta kesästä.

3. krs Allas Sky Bar
tarjoaa Helsingin suurimman ja ainutlaatuisimman kohtaamispaikan sekä näköalan, josta voit nauttia hyvällä säällä aamupäivästä yön pikkutunneille saakka.

Urbaani merivesikylpylä ja tapahtumapaikka.

Allas Sea Pool

Katajanokanlaituri 2 A 00160

Helsinki Finland

Lipunmyynti ja Info:

+358 40 565 6582, info@allasseapool.fi

Yhteistyökumppanimme