Veden lämpötila

Lämminvesiallas: 27°C | Merivesiallas: 15°C

Aukioloaika

Tänään: | Katso aukioloajat

Teemme lämminvesialtaan huoltotöitä 26.-28.9.2023. Lämminvesiallas on suljettuna 26.-27.9. ja 28.9. lämminvesialtaan arvioitu avaus on klo 15. Merivesiallas ja saunat ovat auki,

Tiistaina 26.9. klo 8-19 (merivesiallas + saunat)

Keskiviikkona 27.9. klo 8-20 (merivesiallas + saunat)

Torstaina 28.9. klo 8-21 (lämminvesialtaan avausarvio noin klo 15)

Allas Sea Pool ja uusi saunamaailma

Allas Sea Pool on elävöittänyt kaupunkikeskustan ranta-aluetta ja lunastanut paikkansa helsinkiläisten suosittuna merellisenä kylpemisen ja kaupunkikulttuurin keskuksena. 

Allas astuu nyt uuteen aikaan saunamaailman avautuessa asiakkaille pitkälti toista vuotta kestäneen suunnittelu- ja rakennusprojektin tuloksena. Virkistävän uintikokemuksen lisäksi Allas Sea Pool tarjoaa unohtumattomat saunahetket merellisillä näköaloilla. Altaalla on nyt viisi erilaista saunaa pukuhuoneineen. Saunarakennuksen sydämenä on uusi 30-paikkainen yhteiskäyttöön suunniteltu näköalasauna, jonka näkymät ulottuvat kauas saaristoon ja ulapalle.

Etsitpä rentoutumista, aurinkoa tai livemusiikkia, tarjoamme ainutlaatuisen hetken sinulle hengenheimolaistesi seurassa.

Uima-altaat, laiturialue ja hiekkaranta

Altaalla voit uida 27-asteisessa altaassa tai merivesialtaassa, jossa vesi on aina meren lämpöistä. Lapset voivat kesäisin uida sekä omassa altaassaan että aikuisen kanssa isossa altaassa. Myös lasten altaassa vesi on aina 27-asteista. 

Lämmitetyssä 25-metrin uima-altaassa voit harrastaa kuntouintia, vesijuoksua tai pulikointia. Allastasolla voi ottaa aurinkoa ja uudesti avatulla hiekkarannalla nauttia merellisestä maisemasta, syventyä suosikkikirjaasi tai tilata mielijuomiasi.

Altaalta löydät juuri sinulle sopivan ajan ja paikan, yksin tai yhdessä ja aamusta iltaan.

Allas Ravintolat

Allas Restaurants kokoaa yhteen kolme erilaista ravintolakokemusta. Allas Café & Terrace, Allas Bistro & Lounge ja Allas Sky Bar. 

1 krs. Allas Cafe & Terrace
palvelee asiakkaita aamusta iltaan ja toimii rentona ajanviettopaikkana kaupungin keskeisimmällä sijainnilla. Tarjoilemme helppoja ja raikkaita makuja sekä pikaisempaan lounaaseen, että etätyöpäivän lomaan ja viipyileviin iltapäiviin.

2 krs. Seagrill
Seagrill on upealla merinäköalalla sekä kaupungin valoilla sisustettu beach house & sea food -ravintola Altaan toisessa kerroksessa. Grillin lämmöstävalmistuvat herkut, trooppiset rytmit sekä aurinkorantojen makuiset cocktailit ovat lupaus ikuisesta kesästä.

3. krs Allas Sky Bar
tarjoaa Helsingin suurimman ja ainutlaatuisimman kohtaamispaikan sekä näköalan, josta voit nauttia hyvällä säällä aamupäivästä yön pikkutunneille saakka.

Tutustu Altaan kokous-, tiimipäivä- ja keikkapaketteihin.
Lue lisää

Urbaani merivesikylpylä ja tapahtumapaikka.

Allas Sea Pool

Katajanokanlaituri 2 A 00160

Helsinki Finland

Lipunmyynti ja Info:

+358 40 565 6582, info@allasseapool.fi

Yhteistyökumppanimme