LASTEN KESÄLEIRI 21.-24.6.2021

Lasten kesäleirillä harrastetaan monipuolisesti ulkona ja uima-altaassa. Ulkolajit tehdään turvallisessa ympäristössä Allas Sea Poolin sisäpihalla, sisälajit Altaan liikuntasalissa ja uintiopetus 27-asteiseksi lämmitetyssä ulkoaltaassa. Ryhmäkoot pidetään pienenä ja hygieniaan kiinnitetään luonnollisesti erityistä huomiota kaikissa tilanteissa päivän aikana. Suurin osa päivästä vietetään ulkona.

Aamupäivisin leirillä liikutaan kaikille sopivilla tavoilla sekä harjoitellaan hengenpelastustaitoja, kuten pelastautumista, toisen pelastamista ja turvallista vesillä liikkumista. Lounaan jälkeen vuorossa on mieleenpainuva teoriatunti, jossa tutustutaan ympäristöön, luonnonsuojeluun ja tieteeseen. Iltapäivisin lastenleireillä harjoitellaan eri uintilajien tekniikoita koulutetun uintivalmentajan opastuksella. Leirien vetäjinä toimivat koulutetut ohjaajat. Altaan leiriviikko on tulvillaan riemua, naurua, uusia taitoja, kavereita ja kaikenlaista kivaa kesätekemistä.

Kesäleirit on jaettu kahteen ikäryhmään, 6-8 ja 9-12-vuotiaisiin. Nuorempien lasten leiriviikko sujuu sulavasti, kun lapsi suoriutuu itsenäisesti tietyistä perustarpeista, esimerkiksi wc:ssä käynnistä, käsien pesusta ja syömisestä.

Päivämäärä ja hinta:

21.-24.6.2021 (4pv, hinta 220€)
Leirimaksuun kuuluvat ruokailut (lounas ja välipala iltapäivällä) ja leiriohjelma.

Ilmoittautumiset ja kysymykset:

wellness@allasseapool.fi. Ilmoita meille mille leiriviikolle ilmoitat lapsesi, lapsen nimi, ikä, allergiat sekä uimataidon taso. Lasku lähetetään erityistilanteesta johtuen sähköpostitse ja maksu suoritetaan ennen leirin alkamista.

Tyytyväisyystakuu:

Mikäli ensimmäinen leiripäivä olisi jostain syystä lapsellesi pettymys eikä hän haluaisi sen jälkeen jatkaa leiriä, palautamme maksetun leirimaksun kokonaan. Takuun käyttäminen edellyttää osallistumista leirille koko ensimmäiseen päivän ajan