Joogatunti

Joogatunti

Valittavana on Hatha, Flow tai Yinjooga. Tunnin vaativuustaso on räätälöitävissä toiveidenne mukaisesti.

Kesto:

60 min

Hinta:

30 € + alv 24 % per hlö

Hatha: Rauhallinen, mutta fyysinen harjoitus. Hathajoogassa tehdään helppoja hengitysharjoituksia, voimistavia, venyttäviä asentoja sekä välillä meditaatiossa istumista suorittamisesta vapaana. Hathajooga on perusta monelle muulle länsimaistuneelle joogalle.

Flow:  Flow joogassa yhdistetään liike ja hengitys tiiviisti yhteen ja saadaan liike virtaamaan asennosta toiseen. Flow joogassa pysytään enimmäkseen liikkeellä, mutta siihen useimmiten sisältyy myös paikallaoloa, rauhoittumista ja asanoissa viipymistä. Flow joogassa hengitys rytmittää harjoituksen liikkeitä.

Yin: YinYoga on rauhallinen harjoitus keholle ja mielelle.  Asennoissa annetaan painovoiman viedä venytystä siihen pisteeseen, jossa keho ei itsestään anna enempää periksi. Kun asanassa viivytään useita minuutteja, kehon kireys hellittää ja asento syvenee, nivelet ja sidekudokset aukeavat.

Lisätietoja

Tunnit järjestetään Studiossa. Tilasta löytyy tunnilla tarvittavat välineet, kuten matot, viltit ja blokit. Tunnille sopivat rennot ja mukavat vaatteet.

Yksityistuntien minimiveloitus on 10 hlö mukaan (osallistujamäärän ollessa 1-10hlö).

Tarjoamme uinti- ja saunaliput yksityistunnin yhteydessä hintaan 10 € + alv 10 % / kpl ja pyyhkeet 7,18 € + alv 24 % / kpl. Voitte toki tuoda myös omat pyyhkeet mukananne.

Tiedustelut: 
myynti@allasseapool.fi 
+358 40 546 1345