ALTAAN JUHANNUS

Altaan Juhannus on kaksipäiväinen juhannusfestivaali Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla 23-24.6.2023. Perjantaina lavalle nousee esiintymään Reino Nordin, Elias Kaskinen ja Aliisa Syrjä. Lauantaina Altaan Juhannuksessa nähdään Ida Paul & Kalle Lindroth, Mikko Harju ja Nuppu Oinas.  Altaan Juhannuksessa on mahdollisuus päästä kokemaan kuuden keikan kokonaisuus yhden keikkalipun hinnalla. Nämä merelliset kaupunkijuhannus juhlat ovat ainoat laatuaan.  

Karismaattisen Reino Nordinin uran viime vuodet ovat olleet menestyksekkäitä: kultaa ja jopa moninkertaista platinaa striimanneiden kappaleiden ja albumien lisäksi hän on saanut upean vastaanoton keikoilla. Artistin tunnetuimpia biisejään ovat muun muassa Antaudun, Puhu vaan, Kato mua silmiin, Kosketa, Kyynelten virta, Cara mia ja Veitsenterällä. 

Soolouralle lähtenyt Elias Kaskinen on yksi Suomen lupaavimmista laulaja-lauluntekijöistä ja karismaattisimmista esiintyjistä, joka tunnetaan energisistä livekeikoistaan. Artisti on voittanut Tähdet, tähdet -ohjelman vuonna 2017 ja saanut isännöimästään Alasti-klubista Kultaisen Venlan vuoden 2019 Venla-gaalassa. 

Aliisa Syrjä on laulaja-lauluntekijä, jonka sävellykset ja tekstit vievät mukanaan jonnekin sinne, missä surun ja onnen rajat ovat häilyvät. Debyyttisinglellään Tää tunne hurmannut Aliisa sanoittaa, säveltää ja pitkälti myös tuottaa biisinsä itse. Artistin toinen single 2:02 julkaistiin keväällä 2023. Parhaiten artistina Aliisaa kuvaa se, että hänen lauluissaan klassikkokirjojen järkälemäinen ja filosofinen sisältö yhdistyy nuoren ihmisen elämään sekä perinteinen lauluntekijyys nykypäivään. 

Suomen ihastuttavin duo Ida Paul & Kalle Lindroth julkaisi marraskuun alussa kolmannen kokopitkän albuminsa “Koko maailma meidät näkee”. Lähes seitsemän vuotisen uransa aikana Ida ja Kalle ovat julkaisseet tuplaplatinaa ja platinaa myyneet debyytti- ja kakkosalbumit, lukuisia kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa rikkoneita kappaleita (Hakuammuntaa ja Parvekkeella ovat striimanneet peräti 10 miljoonaa kertaa), ansainnut 4 Emma-ehdokkuutta sekä kerryttänyt laajan ja sitoutuneen fanikunnan. 

Omakustanneartistina uransa aloittaneella Mikko Harjulla on poikkeuksellinen kyky olla läsnä sekä voimaannuttaa ja koskettaa kuulijoita. Toukokuussa 2018 julkaistun Sinä olet elämä -debyyttialbumin kappaleet ovat nousseet niin isoiksi ilmiöiksi, että niiden innoittamana on otettu sadoittain tatuointeja. Kaksi Emma-ehdokkuutta saaneen Mikko Harjun esikoisalbumi on ylittänyt platinarajan ja siltä löytyvät tuplaplatinaa striimanneiden hittien Mä olen tässä ja Taivas ei oo rajana lisäksi muun muassa platinarajan ylittänyt kappale Sinä riität.  

Heleän ja lumoavan äänen omaava Nuppu Oinas on yksi tämän hetken kiinnostavimmista tulokkaista. 26-vuotias Nuppu Oinas on alun perin Lappeenrannasta kotoisin. Nupun elämä on viimeisen muutaman vuoden aikana pyörinyt vahvasti TikTokin ympärillä. Nuppu on valmistunut muusikoksi sekä opiskellut musiikkipedagogiikkaa, featannut Uniikin kappaleella sekä julkaissut omia singlejä. Tyylillisesti Nupun musiikki on sekoitus modernia r’n’b:tä, poppia ja räppiä. Nupun herkkä ilmaisu ja elämänmakuiset stoorit tuovat ajankohtaista laajennusta siihen, miltä kotimainen uuden aallon hiphop-vaikutteinen musiikki voi kuulostaa nykypäivänä. 

Liput:

1 Päivä 27,50 € + Lippu.fi palvelumaksu / ovelta 33 €

1 Päivä + uinti ja sauna 40 € + Lippu.fi palvelumaksu (ei myynnissä ovelta)*

2 Päivää 50 € + Lippu.fi palvelumaksu (ei myynnissä ovelta)

2 päivää + uinti ja sauna 70 € + Lippu.fi palvelumaksu (ei myynnissä ovelta)*

*Uinti ja sauna -lippu on käytettävissä keikkapäivänä Allas Sea Poolin aukioloaikojen puitteissa. Uintirannekkeen voi lunastaa Allas Shopista keikkapäivänä konserttilippua vastaan.

Ovet: 17:30

Keikka alkaa noin tunnin kuluttua ovien avaamisesta.

Altaan Juhannus on kokonaisuus, jossa yhdistyy suomalainen musiikki ja kaupunkijuhannus. Allas Sea Pool tarjoaa Helsingin keskustan ytimessä tekemistä ja tapahtumallisuutta juhannukseksi, suomalaisia perinteitä unohtamatta. Altaan Juhannukseen on myynnissä myös lippuja, jotka sisältävät keikkojen lisäksi pääsyn allasalueelle uimaan ja saunomaan. Pulahda siis merivesialtaassa ja nauti artistien keikoista Altaan Juhannuksessa Helsingin Katajanokalla.  

Osta keikkalippu

Liput ennakkoon alk.

27,50 €

Liput ovelta alk.

33 €

Ovet aukeavat klo

17:30