ALLAS LIVE - VIIVI - S

Keskiviikkona 30.8.2023 Allas Livessä esiintyy ihastuttava VIIVI. Artisti debytoi vuonna 2020 ja teki läpimurron vuonna 2021. VIIVI on palkittu Emma Gaalassa vuoden tulokkaana. 

Vuoden 2021 maaliskuussa julkaistu, ennätyksiä rikkonut ja platinaa striimannut debyyttilevy Parisuhdehautausmaa nousi Suomen virallisen albumilistan ykköseksi ja toi artistille yhteensä viisi Emma-ehdokkuutta. Läpimurtoartistin kappaleet USA, Lääke ja Hyväuskoinen ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja sekä viihtyneet lukuisia viikkoja radioiden soitetuimpien biisien joukossa. Viime lokakuussa VIIVI julkaisi dueton Robin Packalenin kanssa ja Ihana kipu teki suomalaista musiikkihistoriaa heti julkaisupäivänään rikkoen tämän vuosikymmenen päiväkohtaisen striimiennätyksen keräten yli 341 000 kuuntelukertaa Spotifyssa yhden vuorokauden aikana. 

Liput ennakkoon 20 € + Lippu.fi palvelumaksu / ovelta 25 €

Ovet: 19:00

Keikka alkaa noin tunnin kuluttua ovien avaamisesta ja päättyy klo 22:00 mennessä.

S-keikalla on kaksi sisäänkäyntiä. Pääsisäänkäynti on K18-lipuille ja sivurakennuksen vasemmassa päädyssä on sisäänkäynti S-lipuille.

ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille. 

Osta keikkalippu

Liput ennakkoon (ei sis. palvelumaksua)

20 €

Liput ovelta

25 €

Ovet aukeavat klo

19:00