ALLAS LIVE - SEXMANE – S

Perjantaina 1.9.2023 Allas Livessä esiintyy Sexmane eli Max Sene. Lavaenergiallaan vakuuttavan artistin Sexshow -livekeikat ovat muodostuneet suosituiksi ilmiöksi, minkä ansiosta Sexmanen viime vuoden Allas Live keikka oli loppuunmyyty. Artisti nousi vuoden 2022 aikana yhdeksi Suomen kuunnelluimmaksi artistiksi. Nousujohteiseen vuoteen mahtuivat myös neljä Emma-ehdokkuutta, platinaa striimanneita singlejä, Spotifyn top1 sekä yli 20 peräkkäistä loppuunmyytyä live-keikkaa. 

Debyyttialbumi Sextape toi uran alussa artistille 100 listaviikkoa Suomen virallisella albumilistalla. Vuoden 2023 starttaava kolmas albumi Sextape II on jatkumoa Sextape -albumille kahdenkymmenen kappaleen verran. 

”Sextape II on tosi rap-painotteinen albumi. Mukana on melankoliaa, mutta siinä kuulu myös, että tänä vuonna on tapahtunut paljon hyviä asioita ja saavutuksia.” – Sexmane 

Vuonna 2019 julkaistu Sextape -debyyttialbumi pysytteli Suomen virallisella albumilistalla yli 100 viikkoa ja teki rap-artistista kiistatta yhden mielenkiintoisimmista uuden aallon artisteista. Läpimurto tapahtui viimeistään 2022 julkaistulla Väärinymmärretty-albumilla, joka nousi albumilistan sijalle 5 ja toi Sexmanelle neljä Emma-ehdokkuutta. Sextape II -albumilta jo julkaistuilla singleillä 40K, Chillaa veli ja Sekavaa ja hiton vaikeet. Sexmane sai jo toistamiseen neljä Emma-ehdokkuutta ja oli ehdolla mm. vuoden artistiksi. 

Liput ennakkoon 25 € + Lippu.fi palvelumaksu / ovelta 30 €. Rajattu määrä s-lippuja!

Ovet: 19:00

Keikka alkaa noin tunnin kuluttua ovien avaamisesta ja päättyy klo 22:00 mennessä.

ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille. 

Osta keikkalippu

Liput ennakkoon (ei sis. palvelumaksua)

25 €

Liput ovelta alk.

30 €

Ovet aukeavat klo

19:00