ALLAS LIVE - ERIN

Keskiviikkona 2.8.2023 Allas Livessä esiintyy ihastuttava Erin, joka tunnetaan persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan.  

Erinin uusin albumi Miljoona vastausta ilmestyi vuonna 2022. Albumilla oleva biisi Anna mun rakastaa keräsi suurta suosiota. Kuulijat ottivat tämän laulun sen edeltäjien tapaan loistavasti vastaan. Toukokuussa 2020 ilmestyneestä paluusinglestä Yhtenä sunnuntaina tuli nopeasti yksi maamme soitetuimmista kappaleista ja myös kaikkien radioiden soitetuin biisi. Kuukausia Spotifyn top 50 -listalla pysytellyt Yhtenä sunnuntaina sai Radiomedian antaman Kuukauden radiobiisi -palkinnon syys- ja lokakuussa 2020. 
 
Erinin ensimmäinen sooloalbumi Hunningolla julkaistiin 2011 ja levy on ylittänyt moninkertaisen platinan rajan yli 80 000 kappaleen myynnillä. Albumilta jäivät elämään jättihitit Vanha nainen hunningolla, Popeda, Vanha sydän ja On elämä laina. Erinin toiselta pitkäsoitolta, tuplaplatinarajan ylittäneeltä levyltä Sä osaat! muistetaan muun muassa hittisinkku Ei taida tietää tyttö, joka valittiin vuonna 2014 Suomen musiikkikustantajat ry:n vuoden biisiksi.  

Liput alk. 23,50 € + Lippu.fi palvelumaksu / ovelta alk. 28 €

Ovet: 19:00

Keikka alkaa noin tunnin kuluttua ovien avaamisesta ja päättyy klo 22:00 mennessä.

ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille. 

Osta keikkalippu

Liput ennakkoon (ei sis. Lippu.fi palvelumaksua)

25 €

Liput ovelta

30 €

Ovet aukeavat klo.

19:00