ALLAS LIVE - PULAHDA KANSSAMME: ELÄKELÄISET, VIIKATE

Lauantaina 17.6.2023 Allas Livessä esiintyy Eläkeläiset ja Viikate – pulahda kanssamme. 

Eläkeläiset on yhtye, joka on yhtä kotonaan Kihvelifestivaaleilla kuin Sauna Open Airissä tai Sweden Rockissa. Yhtye, joka tekee itse omat rajansa. Yhtye, jolle omat rajatkaan eivät meinaa riittää. Yhtye, joka on enemmän kuin käsite. Yhtye, joka soittaa humppaa. Eläkeläiset tekee keikkoja vakaa harkiten, aina ja silloin tällöin, minkä vuoksi kesäkuussa Allas Livessä on tarjolla harvinaista herkkua.  

Suomalaisten alakuloa jo vuodesta 1996 ruokkinut kymenlaaksolainen rockyhtye Viikate on julkaissut 13 pitkäsoittoa. Lisäksi lukuisia pikkujulkaisuja sekä muutama kokoelmalevy sekä 3 dvd:tä. Kultalevyn yhtye on pokannut kuudesta levystään. Yhtye aloitti keikkailun helmikuussa 2001 ja on keikkaillut tasaisesti koko uran ajan. 

Liput 29,50 € + Lippu.fi palvelumaksu / ovelta 35 €

Ovet: 18:00

Keikka alkaa noin tunnin kuluttua ovien avaamisesta.

ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille. 

Osta keikkalippu

Liput ennakkoon (ei sis. Lippu.fi palvelumaksua)

29,50 €

Liput ovelta

35 €

Ovet aukeavat klo

18:00