ALLAS LIVE – YOUNGHEARTED, KUUMAA

Keskiviikkona 9.8.2023 Allas Liveen saapuu esiintymään Younghearted ja KUUMAA.

Younghearted on tunnettu herkistä, akustiseen soundiin nojaavista kappaleistaan ja hurmoksellisista livekeikoistaan. Yhtyeen muodostavat laulaja Reeta Huotarinen sekä kitaristit Atte Ranta ja Emil Korkiakoski. Kolmikko perusti Youngheartedin vuonna 2015.  

Vuonna 2016 ilmestyi yhtyeen platinarajan ylittänyt debyyttialbumi NUORISYDÄN. Levyltä muistetaan muun muassa triplaplatinarajan (yli 12 miljoona toistoa) rikkonut hitti Hetkeksi. Bändi julkaisi kesäkuussa 2019 odotetun toisen albuminsa Vapaa, jota seurasi ehdokkuus Vuoden yhtye -kategoriassa vuoden 2020 Emma Gaalassa. Albumilta löytyvät muun muassa kultaa striimannut Vaikeeta, Hullaannun sekä Sun syliin kappaleet. 

KUUMAA on muutamassa vuodessa noussut yhdeksi maan mielenkiintoisimmista popyhtyeistä. Bändin jäsenet Johannes Brotherus, Jonttu Luhtavaaraja Aarni Soivio hurmaavat välittömällä energiallaan niin musiikissaan kuin keikoillaankin. Yhtyeen ydintä ovat suuret, tunnistettavat melodiat, tarttuvat tekstit ja valovoimainen live-energia. 

Suurta suosiota nauttivan KUUMAA-yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat Tulipalo, Siks Kai Mä Oon Sun ja Ylivoimainen. Yhtyeen viimeisimmät singlet ovat viihtyneet kärkipaikoilla sekä suoratoistopalveluissa että radioissa. Oo vielä sekunnin mun ja Tulipalo ovat molemmat ylittäneet platinarajan ja Tulipalo nousi loppuvuodesta 2022 maan soitetuimmaksi kappaleeksi radioissa, ja biisi voitti tammikuussa 2023 Kuukauden radiobiisi-palkinnon.

LOPPUUNMYYTY / Ei ovilipunmyyntiä.

Ovet: 18:00

Ensimmäinen keikka alkaa noin tunnin kuluttua ovien avaamisesta ja toinen päättyy klo 22:00 mennessä.

ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille. 

Osta keikkalippu

Lippu (ei sis. Lippu.fi palvelumaksua)

27,50 €

Liput ovelta

33 €

Ovet aukeavat klo

18:00

Loppuunmyydyillä keikoilla ei ole ovilippujen myyntiä.