ALLAS LIVE - VESALA - S - LISÄKEIKKA

26.7.2023 Allas Livessä esiintyy ikärajattomalla lisäkeikallaan monipuolinen artisti Vesala. Ikärajaton lisäkeikka on kestoltaan 60 minuuttia. Vesala on 2000-luvun renessanssinero, joka kuuluu Suomen lahjakkaimpiin taiteilijoihin. Hänen musiikkinsa on erityinen yhdistelmä taiteellista tinkimättömyyttä sekä koko kansan tavoittavia pophittejä radio- ja suoratoistopalveluiden soitetuimpien kappaleiden listoilta.  

Vesalan debyyttisooloalbumi Vesala julkaistiin vuonna 2016. Huikean vastaanoton ja peräti neljä Emma -palkintoa kerännyt levy vahvisti Vesalan asemaa omaleimaisena artistina. Debyytti sai odotetusti jatkoa keväällä 2020, kun platinaa striimannut Etsimässä rauhaa -albumi julkaistiin. Albumilla löytyy useampi hittibiisi, esimerkiksi Nyt on lähtö ja Uusia unelmia. Keväällä 2020 Vesala sai Emma Gaalassa Vuoden Live -palkinnon ensimmäisestä omasta Hartwall Arenan konsertistaan. 

Liput 27 € + Lippu.fi palvelumaksu / ovelta 32 €

Ovet: 16:30

Showtime: 17:15

ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille. 

Osta keikkalippu

Liput ennakkoon (ei sis. palvelumaksua)

27 €

Liput ovelta

32 €

Ovet aukeavat klo

16:30