ALLAS LIVE - RESSU REDFORD


Jo vuosikymmenien ajan suomalaisia musiikillaan viihdyttänyt Ressu Redford esiintyy Allas Liven lavalla perjantaina 9.6.2023. Artisti teki menestyksekkään paluun soolomusiikin pariin tammikuussa 2019.  

Onnistuneiden singlejulkaisujen lisäksi Ressu Redford hurmasi suomalaiset Vain elämää -tv-ohjelmassa ja julkaisi uuden albuminsa Hölmö sydän lokakuussa 2021. Kyseinen levy on artistin uran kannalta merkityksellinen, sillä viimeksi albumillinen soolomusiikkia Ressu Redfordilta on saatu yli kymmenen vuotta sitten. Ressu Redfordin kaikkien aikojen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa klassikkohitit Älä mee, Kuusi kuuta & Saturnuksen renkaat ja Kuka on se oikea. Nämä Ressu Redfordin klassikkohitit ja monet muut suositut kappaleet ovat kuultavissa varmasti Allas Liven keikalla kesäkuussa.  

Liput 25 € + Lippu.fi palvelumaksu / ovelta 30 €

Ovet: 19:00

Keikka alkaa noin tunnin kuluttua ovien avaamisesta.

ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille. 

Osta keikkalippu

Liput verkosta (ei sis. Lippu.fi palvelumaksua)

25 €

Liput ovelta

30 €

Ovet aukeavat klo

19:00