ALLAS LIVE - MIKAEL GABRIEL, ANI

Mikael Gabriel ja ANI esiintyvät Allas Livessä perjantaina 7.7.2023.

Mikael Gabriel on yksi Suomen suosituimmista ja valovoimaisimmista artisteista, joka on julkaissut uransa aikana viisi menestyksekästä albumia ja useita hittisinglejä, kuten Kipua, Älä herätä mua unesta, Riippumatto ja Lennokki. Suoratoistopalveluissa Mikael Gabrielin kappaleita on kuunneltu yli 200 miljoonaa kertaa ja hän on noussut lukuisia kertoja Spotifyn listaykköseksi.  

Mikael Gabrielin single Oli aikoi julkaistiin kesäkuussa 2020 ja single Löytäjä saa pitää vuonna 2020. Mikael Gabrielin uusi musiikki esittelee entistä tyylikkäämmän ja seestyneemmän supertähden hänelle ominaista särmikkyyttä kuitenkaan unohtamatta. Tätä särmikkyyttä ja valovoimaisuutta on varmasti myös luvassa Allas Livessä parissa heinäkuussa 2023.  

Itse biisinsä säveltävä ja sanoittava 24-vuotias ANI valittiin YleX:n vuoden 2021 Läpimurto-listauksen voittajaksi ja todellinen läpimurto tapahtui saman vuoden elokuussa, kun ANI hurmasi kuulijat duetoimalla Evelinan platinarajan rikkoneella ja radiolistan sijalle 15 kivunneella herkällä kappaleella Me ei kuuluta toisillemme

ANI sanoo, että hänen tavoitteensa on tehdä kaunista musiikkia, joka herättää tunteita. Hän haaveilee luovansa täysin oman musiikkityylin, jossa suomalainen sielunmaisema ja poeettisuus yhdistyvät kansainväliseen dramaattisuuteen sekä nuorekkaisiin soundeihin ja tuotantoon. ANI haluaa rikkoa kaavaa ja osoittaa, että ristiriidat ovat mielenkiintoisia. Lahjakas artisti valmistelee tällä hetkellä debyyttialbumiaan ja kirjoittaa samalla kappaleita myös muille artisteille.  

Liput 23,50 € + Lippu.fi palvelumaksu / ovelta 28 €

Ovet: 18:00, esiintymisjärjestys: Ani, Mikael Gabriel

Ensimmäinen keikka alkaa noin tunnin kuluttua ovien avaamisesta ja toinen päättyy klo 22:00 mennessä.

S-keikalla on kaksi sisäänkäyntiä. Pääsisäänkäynti on K18-lipuille ja sivurakennuksen vasemmassa päädyssä on sisäänkäynti S-lipuille.

ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille. 

Osta keikkalippu

Liput verkosta (ei sis. Lippu.fi palvelumaksua)

23,50 €

Liput ovelta

28 €

Ovet aukeavat klo

18:00