ALLAS LIVE - MAIJA VILKKUMAA

Maija Vilkkumaa nousee esiintymään Allas Liven lavalle torstaina 8.6.2023. Maija Vilkkumaa on Suomen rakastetuimpia lauluntekijöitä ja esiintyjiä. Hänen laulunsa, kuten Satumaa-tango, Ingalsin Laura, Ei, Lottovoitto ja Viimeinen elämä ovat nousseet hiteiksi jo neljällä vuosikymmenellä. Live-esiintyjänä Vilkkumaa sekä hänen energinen ja tyylikäs yhtyeensä ovat vertaansa vailla.  

Tällä hetkellä Maija Vilkkumaa elää uutta nousua ja voimakasta luomiskautta – uusi albumi “1973” ilmestyy lokakuussa 2022. “Viimeisimmästä studioalbumistani on jo seitsemän vuotta, ja olen tästä uudesta aivan innoissani. Niin paljon on kertynyt sanottavaa, niin monta tarinaa on kerrottavana! Tähtään siihen, että tästä tulee tähänastisen urani merkittävin levy. Ainakin sen tahdissa saa kiihtyä, innostua, itkeä, nauraa ja tanssia”, Maija lupaa. Allas Liven alkukesässä on siis luvassa naurun ja tanssin täyteinen keikka Maija Vilkkumaan tahtiin.  

Liput 27,50 € + Lippu.fi palvelumaksu / ovelta 33 €

Ovet: 19:00

Keikka alkaa noin tunnin kuluttua ovien avaamisesta.

ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille. 

Osta keikkalippu

Liput verkosta (ei sis. Lippu.fi palvelumaksua)

27,50 €

Liput ovelta

33 €

Ovet aukeavat klo

19:00