ALLAS LIVE - KÄÄRIJÄ, BENJAMIN

Käärijä ja Benjamin esiintyvät kesällä Allas Livessä perjantaina 30.6.2023.

Vaihtoehtorapin mielenkiintoisin nouseva nimi Käärijä on kerännyt omintakeisella tyylillään kuulijakuntaa niin keikoilla, somessa kuin suoratoistopalveluissa. Artistin kehityskäyrä on ollut koko ajan nousujohteinen. Vuoden 2020 alussa Fantastista-debyyttialbuminsa julkaissut artisti viljelee teksteissään uniikkia huumoria.  

Pottatukkaisen herrasmiehen energialla lämmittäisi, vaikka koko pääkaupungin talot talven ajaksi. Käärijä diggaa raskaasta musiikista, mikä kuuluu hänen tuotannossaan nopeina rytmeinä ja ajoittain aggressiivisina soundeina. Artisti ei mielellään lokeroidu tiettyyn genreen, vaan luo monipuolista ja mielenkiintoista omaa tyyliä ottamalla vaikutteita häntä inspiroivista soundeista. Energisistä live-esiintymisistään tunnetulta artistilta on odotettavissa tulevaisuudessa runsaasti uutta musiikkia. Käärijä voitti vuoden 2023 Uuden Musiikin Kilpailun kappaleellaan Cha Cha Cha, minkä ansiosta artisti on herättänyt kuuntelijoiden keskuudessa suurta suosiota. Tämä nousujohteinen ja seuraajakuntaansa huimasti kasvattanut artisti nähdään Allas Livessä kesäkuussa.  

Energinen ja valloittava Benjamin kannustaa musiikillaan kuuntelijoita elämään itsensä näköistä elämää anteeksipyytelemättä. Tämä sanoma löytyy artistin energisen pop-äänimaailman ja karismaattisen lavaesiintymisen ytimestä, mitä on luvassa varmasti myös Allas Liven parissa kesäkuussa. 

Benjamin oli mukana vuoden 2023 Uuden Musiikin Kilpailussa sähköisellä ja latautuneella Hoida mut -singlellä. Kappale jatkaa toukokuussa 2022 julkaistun N-Y-T-singlen maailmaa, joka oli avaus Benjaminin uuteen, diskovivahteiseen soundiin. Kesällä 2022 artisti sai aikaan valtavan ilmiön Maija Vilkkumaan Ei-klassikkoon pohjautuvalla GAY-singlellään, joka nousi Youtuben trendaavimmaksi videoksi, tavoitti TikTokissa orgaanisesti miljoonayleisön ja muodostui Pride-tapahtuman anthemiksi. Syksyllä Benjamin osoitti kunnianhimoisuutensa ja luovuutensa voittamalla Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun. 

LOPPUUNMYYTY / Ei ovilipunmyyntiä.

Klo 18:00 ovet

Keikka alkaa noin tunnin kuluttua ovien avaamisesta.

ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille. 

Osta keikkalippu

Liput verkosta (ei sis. Lippu.fi palvelumaksua)

25 €

Liput ovelta

30 €

Ovet aukeavat klo

18:00

Loppuunmyydyillä keikoilla ei ole ovilippujen myyntiä.