ALLAS LIVE – J.KARJALAINEN

J. Karjalaisen keikka 13.7.2023 järjestetään normaalisti Allas Sea Poolin sisäpihalla. Keikalle saapuvia asiakkaita kehotetaan varaamaan aikaa paikalle saapumiseen, sillä Helsingin keskustan alueella voi olla poikkeuksellisia kulkureittejä Yhdysvaltain presidentin vierailusta johtuen. Ovet keikalle avataan ennakkotiedosta poiketen klo 19:30.

Liikenteen poikkeusjärjestelyt Kauppatorin ympäristössä 13. heinäkuuta

Levytysuransa vuonna 1981 aloittanut J. Karjalainen saapuu Allas Liven lavalle 13.7.2023. Viime vuonna artisti esiintyi Allas Livessä kahdella loppuunmyydyllä keikalla. J. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia laulajia, lauluntekijöitä ja oman tiensä kulkijoita. Amerikkalaista musiikkiperinnettä suomalaisiin oloihin sovittanut artisti on aina ollut omaa luokkaansa riippumatta siitä, mitä nurkkaa kyseisestä aarrearkusta hän on kolunnut. 

J. Karjalaisen laulut kuten Kolme cowboyta, Ankkurinappi, Doris, Sekaisin, Hän, Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään, Telepatiaa, Villejä lupiineja, Missä se Väinö on?, Mennyt mies, Stindebinde ja monet muut ovat kiinteä osa suomalaista äänimaisemaa. J. Karjalaisen edellinen albumi, keväällä 2022 ilmestynyt Soulavaris nousi edeltäjänsä tapaan suoraan Suomen virallisen listan sijalle 1. 

LOPPUUNMYYTY / Ei ovilipunmyyntiä.

Ovet: 19:30

Keikka alkaa noin tunnin kuluttua ovien avaamisesta ja päättyy klo 22:00 mennessä.

ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille. 

Osta keikkalippu

Liput verkosta (ei sis. Lippu.fi palvelumaksua)

33 €

Liput ovelta

38 €

Ovet aukeavat klo

19:00

Loppuunmyydyillä keikoilla ei ole ovilippujen myyntiä.