ALLAS LIVE - ISAC ELLIOT

Suomen kiinnostavimpiin pop-tähtiin lukeutuva Isac Elliot esiintyy Allas Livessä perjantaina 21.7.2023. Artisti on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo pitkän ja vakuuttavan uran. Hänen biisejään on kuunneltu suoratoistopalveluissa lähes 300 miljoonaa kertaa. Isac Elliot on voittanut Emma-palkintojen lisäksi lukuisia MTV Music Awards -palkintoja. Artisti jatkaa tulevaisuudessa myös englanninkielisen musiikin parissa. 

Artisti julkaisi debyyttisinglensä New Way Home vuonna 2013 ja viime vuonna kaksi täysosumasingleä. Menestyssingle 20min keräsi heti julkaisunsa jälkeen 320 000 kuuntelua ensimmäisen vuorokauden aikana ja suoratoistopalveluiden kärkeen kivunneen biisin kultaraja ylittyi alle kahdessa viikossa. Myös Makso mitä makso -single on kasvanut isoksi hitiksi. Biisi striimasi lyhyessä ajassa kultaa ja komeili suoratoistopalveluiden kuunnelluimpana kappaleena. 

Liput 20 € + Lippu.fi palvelumaksu / ovelta 25 €

Ovet: 19:00

Keikka alkaa noin tunnin kuluttua ovien avaamisesta ja päättyy klo 22:00 mennessä.

Keikkalippu oikeuttaa sisäänpääsyn alueelle yhden kerran.

S-keikalla on kaksi sisäänkäyntiä, sillä keikka-alue on jaettu kahteen osaan. Pääsisäänkäynti on K18-lipuille ja sivurakennuksen vasemmassa päädyssä on sisäänkäynti S-lipuille. Alueiden välillä ei mahdollista liikkua.

Alaikäinen pääsee keikalle vain S-lipulla. Mikäli S-liput ovat loppuunmyyty, ei K18-lippua voi vaihtaa S-lippuun.

ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille. 

Osta keikkalippu

Liput verkosta (ei sis. Lippu.fi palvelumaksua)

20 €

Liput ovelta

25 €

Ovet aukeavat klo

19:00