ALLAS LIVE - CLEDOS + support: DAVI

Cledos ja Davi esiintyvät Allas Livessä lauantaina 15.7.2023.

Cledos on yksi 2020-luvun new wave -rapin kotimaisista kärkinimistä. Multiplatinaa omilla ja feattaamillaan kappaleilla striimannut Cledos on toiminut genren suunnannäyttäjänä jo lähes puolivuosikymmentä ja valovoimaisen artistin ympärillä on laaja sitoutunut fanikunta.  

Energisenä esiintyjänä tunnettu Cledos on yksi vuoden 2022 eniten striimanneista kotimaisista artisteista lähes 500 000 kuukausittaisella kuuntelijalla. Artisti on kuluvana vuonna julkaissut platinaa striimanneen City feat. A36 -kappaleen, sitä seuranneen kultarajan rikkoneen Mis oot ollu? –singlen sekä featannut mm. Isac Elliotin tuplaplatinaa lähentelevällä menestyshitillä 20min.  Cledos on huomioitu uransa aikana peräti kolmessa Emma Gaalassa Vuoden tulokas, Vuoden rap/r’n’b ja Vuoden artisti -ehdokkuuksilla. 

Melodista trap-musiikkia tekevä DAVI on parikymppinen helsinkiläinen, joka tuli alunperin tunnetuksi featattuaan Cledoksen läpimurtodebyyttisinglellä Töis vuonna 2017. Muutaman singlen ja BoiVIILEIN-EP:n julkaisseen artistin ensimmäinen DAVI-artistinimellä julkaistu Exit-kappale nousi ilmiöksi vuonna 2021 sosiaalisessa mediassa.  

Artisti julkaisi KYSYY-kappaleen yhdessä supersuositun Etan kanssa, jota seurasi räjähdysmäiseksi ilmiöksi ja Spotifyn ykköseksi noussut, nopeasti kultaa striimannut Rakastunu Gangstaan feat. Ardian Bujupi (Lotto remix). Viimeisimpänä DAVIa kuultiin historian ensimmäisellä vitunleija-kappaleella Make-Up yhdessä Cledoksen ja williamin kanssa, joka nousi Spotifyn ykkössijalle. 

Liput: 23,50 € + Lippu.fi palvelumaksu / ovelta 28 €

Ovet: 18:00

Ensimmäinen keikka alkaa noin tunnin kuluttua ovien avaamisesta ja toinen päättyy klo 22:00 mennessä.

S-keikalla on kaksi sisäänkäyntiä. Pääsisäänkäynti on K18-lipuille ja sivurakennuksen vasemmassa päädyssä on sisäänkäynti S-lipuille.

ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille. 

Osta keikkalippu

Liput verkosta (ei sis. Lippu.fi palvelumaksua)

23,50 €

Liput ovelta

28 €

Ovet aukeavat klo

18:00