ALLAS LIVE - BESS - LEVYJULKKARIT PART 1

KÄDET YLÖS -albumi on ylittänyt platinarajan jo ennen julkaisuaan – Levyjulkkarit part 1 Allas Sea Poolilla 21.6.

Allas Livessä keskiviikkona 21.6.2023 esiintyvä BESS nousi koko kansan tuntemaksi tähtinimeksi alkuvuodesta 2022, jolloin hän teki UMK-historiaa biisillään Ram pam pam. Kyseessä on nimittäin kaikkien aikojen ensimmäinen Uuden Musiikin Kilpailun kappale, joka on puhkaissut kultarajan ja keikkunut listakärkenä jo ennen UMK-finaalia. Ram pam pam ei ollut mikään ohimenevä tähdenlento, vaan kuukausia hitti- ja radiosoittolistoja hallinnut kappale, joka on striimannut tähän mennessä nelinkertaista platinaa ja tehnyt radiosoittohistoriaa. 

BESS:n läpimurto pop-kentälle tapahtui jo vuonna 2019 ilmestyneellä esikoislevyllä, jolta lohkaistiin mm. triplaplatinarajaa lähentelevä hitti Tempo sekä kultaa striimanneet singlet En pysty lopettaa ja Yhden liikaa. Täysin ainutlaatuisella äänellään ja energiallaan valloittavan helsinkiläisartistin settilista on itse asiassa täynnä ajattomia tanssihelmiä kuten Viisi kesääSammumatonAja, Rakastan en rakasta sekä Melodia. Tyylikkään tekijän Allas Live keikalla bileet ei varmasti lopu kesken. 

Vuoden 2022 aikana BESS teki uransa toistaiseksi pisimmän kiertueen ympäri Suomen klubeja ja kesän isoimpia festivaaleja. Vuoden 2023 Emma-gaalassa artisti haali itselleen neljä Emma-palkintoa, hän oli myös gaalaillan voitokkain neljällä Emmalla: Vuoden artistiVuoden popVuoden striimatuin biisi (Ram pam pam) ja Vuoden biisi (Ram pam pam). 

Liput verkosta 20 € + Lippu.fi palvelumaksu / ovelta 25 €

Ovet 19:00

Keikka alkaa noin tunnin kuluttua ovien avaamisesta.

ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille. 

Osta keikkalippu

Liput verkosta (ei sis. Lippu.fi palvelumaksua)

20 €

Liput ovelta

25 €

Ovet aukeavat klo

19:00