ALLAS LIVE - BEHM - LOPPUUNMYYTY

Laulaja-lauluntekijä BEHM esiintyy Allas Livessä keskiviikkona 5.6.2024. BEHMin kaltaisia menestystarinoita on yksi miljoonassa. Draaman kaari viehättää -debyyttialbumillaan ilmiömäiseen suosioon jo vuonna 2020 noussut laulaja-lauluntekijä on kiistatta yksi musiikkikentän suosituimmista tekijöistä tällä vuosikymmenellä. Nelinkertaisen platinarajan rikkonut ja jopa kahdeksalla Emmalla palkittu vaikuttava debyytti on saanut osakseen poikkeuksellista huomiota ja sen myötä BEHM on onnistunut vakiinnuttamaan nopeasti paikkansa Suomen suosituimpien tähtien joukossa.

Syyskuussa 2023 julkaistu, nyt jo reilusti yli platinaa striimannut kakkosalbumi Merkittävät erot ei sekään jättänyt kylmäksi. Albumi on kiistatta ollut yksi vuoden 2023 odotetuimmista ja menestyneimmistä albumeista. Merkittävät erot nousi kokonaisuudessaan suoraan julkaisustaan Spotifyn 18 kuunnelluimman kappaleen joukkoon – albumi on siten tänä vuonna isoiten Spotifyn listat yhden päivän aikana täyttänyt albumi. Albumilta löytyy muun muassa moninkertaista platinaa striimannut ja radioiden ykkösenä 3 kuukautta putkeen pysytellyt Viimeinen tanssi feat. Olavi Uusivirta.

Sävellysten ja sanoitusten lisäksi BEHM myös tuottaa omia kappaleitaan. BEHMin tuotantoa kuultiin jo ensimmäisellä albumilla ja kakkosalbumilla BEHM toimi myös sen vastaavana tuottajana. Lahjakkaan lauluntekijän herkät tulkinnat ja koukuttavat pop-melodiat yhdistettyinä samaistuttaviin lyriikoihin koskettavat sukupolvesta toiseen.

Osta keikkalippu

Liput verkosta (sis. palvelumaksun)

41 €

Liput myy Lippu.fi.

Liput ovelta

42 €

Loppuunmyydyillä keikoilla ei ovilipunmyyntiä.

Ovet

18:30

Showtime

n. 20:00