ALLAS LIVE - BEHM

Laulaja-lauluntekijä BEHM esiintyy Allas Livessä torstaina 29.6.2023. Tämän kiehtovan artistin kaltaisia menestystarinoita on yksi miljoonassa ja artisti nousikin ilmiömäiseen suosioon Draaman kaari viehättää -debyyttialbumillaan. Nelinkertaisen platinarajan rikkonut vaikuttava debyytti on saanut osakseen poikkeuksellista huomiota, ja BEHM on vakiinnuttanut nopeasti paikkansa Suomen suosituimpien tähtien joukossa.  

Syyskuussa 2020 julkaistulta debyyttialbumilta löytyvä, nyt jo yli kuusinkertaista platinaa striimannut ja Musiikkikustantajien Vuoden biisi 2020-palkinnolla palkittu, Hei rakas -debyyttisingle nousi historialliseen suosioon niin suoratoistopalveluissa kuin radiossakin. Sitä seuranneet singlet ovat kaikki nousseet virallisen singlelistan ykköseksi sekä tiheään radiosoittoon. 

BEHM on lahjakas lauluntekijä, joka säveltää ja sanoittaa omat kappaleensa itse ja osallistuu myös vahvasti niiden tuotantoprosessiin – debyyttialbumin kappaleista 2 (Päästä varpaisiin ja Yhtä vaille kaksi) ovat täysin BEHMin omaa käsialaa. Tämän upeaäänisen artistin herkkä tulkinta ja koukuttavat pop-melodiat yhdistettyinä samaistuttaviin tarinoihin koskettavat sukupolvesta toiseen. Viime vuonna BEHMin Allas Live keikka keräsi suurta suosiota, minkä seurauksena se oli loppuunmyyty.  

Liput 30 € + Lippu.fi palvelumaksu / ovelta 35 €

Ovet: 19:00

Keikka alkaa noin tunnin kuluttua ovien avaamisesta.

ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille. 

Osta keikkalippu

Liput verkosta + Lippu.fi palvelumaksu

30 €

Liput ovelta

35 €

Ovet aukeavat klo

19:00