ALLAS LIVE - Etta, Cledos, HUGO (S/K18)

Etta, Cledos ja HUGO esiintyvät Allas Livessä torstaina 18.7.2024! 

Etta on pääkaupunkiseudulta ponnistava artisti, joka on kahden albumin lisäksi julkaissut kaksi Emma-ehdokkuudellakin huomioitua EP:tä, kiertänyt Suomen isoimmat festivaalit ja vieraillut lukuisilla jättihiteillä. Suomiräpin historiaa viimeisimmällä albumillaan tehnyt Etta ihastuttaa monipuolisuudellaan. Artistina Etta on nälkäinen eikä halua lokeroida itseään vain yhden musiikkityylin edustajaksi.  

Cledos on yksi tämän vuosikymmenen seuratuimpia ja suosituimpia kotimaisia rap-artisteja. Multiplatinaa omilla ja feattaamillaan kappaleilla striimannut tähti on toiminut genren uuden sukupolven suunnannäyttäjänä jo yli puolivuosikymmentä ja valovoimaisen artistin ympärillä on laaja, sitoutunut fanikunta. Karismaattinen artisti onnistuu kerta toisensa jälkeen luomaan nahkansa uudelleen, eikä pelkää tuoda musiikkiinsa elementtejä myös genren ulkopuolelta. Energisistä ja näyttävistä keikoistaan tunnettu Cledos on huomioitu uransa aikana jo peräti neljällä Emma-ehdokkuudella! 

HUGO on lahjakas porvoolainen pop ja R&B -artisti, joka tutustui ensin kovassa nosteessa olevaan räppäri AHTIin, joka toimi HUGOn mentorina ja auttoi hänet artistinuran alkuun. Epic Recordsin tutkalle HUGO osui alkuvuodesta 2023, jonka jälkeen asiat ovat edenneet poikkeuksellisen rivakasti. HUGOn debyyttisinkku Puhutaan suoraan julkaistiin kesäkuussa ja toinen sinkku Sijoituksii feat. SMURDY elokuussa. HUGOn kolmannella singlellä Taulut fiittaa kovassa nosteessa oleva räppäri Costi. 

Osta keikkalippu

Liput ennakkoon (sis. palvelumaksun)

27,50 €

Liput myy Lippu.fi

Liput ovelta

30 €

Loppuunmyydyillä keikoilla ei ovilipunmyyntiä.

Ovet

18:00

Showtime

n. 19:00