Iloa syksyn pimeneviin iltoihin

Kynttiläuinti

Tule fiilistelemään pimeneviä syysiltoja ulkoaltaassa pulikoiden ja saunassa rentoutuen. Kynttilät syttyvät allastasolla kello 18 ja lisäksi uinteja tahdittaa tunnelmamusiikki aina sulkemisaikaan asti.

Kynttiläuinnit järjestetään syyskuussa joka tiistai ja sunnuntai ja lokakuusta alkaen joka tiistai, torstai sekä sunnuntai! Sisään pääsee normaalin uintilipun hinnalla ja halutessasi voit lisätä tunnelmallisen kynttiläuinnin päälle lasillisen skumppaa Allas cafesta combo-lipulla (20 euroa, sis. uinti, sauna ja lasillinen kuohuviiniä, K18).

Kuutamouinti

Joka täysikuu pääsee ihastelemaan tätä yöllistä ilmiötä lämmitetystä uima-altaasta ja lempeät löylyt uinnin jälkeen voivat toimia hoitona myös siihen kuuluisaan kuuhulluuden aiheuttamaan unettomuuteen. Allas on avoinna näinä iltoina kello 22 asti (uintiaika päättyy kello 21:40) ja sisään pääsee normaalin uintilipun hinnalla.

20.10. keskiviikko

19.11. perjantai

19.12. sunnuntai

Alastonuinti

Syysiltojen pimetessä alkaa kovan kysynnän saattelemana suosittujen kynttilä- ja kuutamouintien lisäksi myös naku-uinnit. Ensimmäinen alastonuinti järjestetään lokakuun lopulla ja siitä eteenpäin ilta on jokaisen kuukauden yhtenä maanantaina.

Illan aikana ei pakko ole alasti uida, mutta se on luvallista ja saunoa saa nakuna erillisten saunojen lisäksi myös sekasaunassa.

Alastonuinti järjestetään: 25.10. , 22.11. , 20.12. , 24.1. , 21.2. ja 21.3. kello 19:00 alkaen sulkemisaikaan asti.

Tapahtuman aikana on kuvaaminen kielletty.

Ravintolatiloissa pyydämme käyttämään uima-asua, pyyhettä tai muuta vaatetusta.

Liity Altaan jäseneksi
Osta Altaan lahjakortti

Usein kysytyt kysymykset

Keikkojen ennakkoliput ovat myynnissä tiketti.fi:n kautta ja erillisellä keikkalipunmyyntitiskillä Altaalla (siinä tapauksessa että lippuja on vielä jäljellä). Lippujen tarkastaminen ja sisäänpääsy alueelle alkaa 2 tuntia ennen keikkaa.

Mikäli tapahtuman sisäänpääsy tapahtuu uimalipulla, voit ostaa uimalipun Altaan verkkokaupasta tai -lipunmyynnistä. Uimaliput ovat voimassa 10 tuntia, ja alueelta välissä poistuminen on sallittua. Ethän kuitenkaan jätä omaisuuttasi pukukaappiin.

Allas Sea Poolilla on tapahtuman järjestäjänä oikeus peruuttaa tapahtuma ja palauttaa jo maksaneille rahat, mikäli tapahtumalippuja ei myydä riittävästi. Tapahtumajärjestäjällä on oikeus vaihtaa tapahtuman esiintyjiä odottamattomien puhuja/esiintyjä/artistiesteiden vuoksi, sekä muuttaa puhuja/esiintyjä/artisti esiintymisaikoja.

Tapahtuman järjestäjä ottaa tapahtumissaan valokuvia ja videoita, ja voi käyttää niitä viestinnässään ja markkinoinnissaan valitsemissaan medioissa.

Turvallisuuden takaamiseksi isoihin tapahtumiin, kuten keikoille, suurien reppujen ja kassien tuominen ei ole sallittua. Näiden tapahtumien yhteydessä Altaalta löytyy maksullinen, valvottu narikka.

Järjestelmäkameroilla kuvaaminen ilman kuvauslupaa on kielletty. Kuitenkin pienillä kameroilla ja puhelimilla kuvaaminen on sallittua.

Allas on ravintola-aluetta ja täten omien eväiden ja juomien nauttiminen alueella on kielletty.
Konserteissa ja isoissa tapahtumissa järjestyksenvalvonta suorittaa laukkujen ja reppujen tarkastuksia sisäänkäynnillä.

Allas Sea Pool hyvinvointipalveluiden sekä tapahtumien järjestäjänä käsittelee asiakkaiden ja osallistujien ilmoittautumis- tai ostolomakkeissa ilmoitettuja henkilötietoja asiakasrekisterissään mm. asiakassuhteen hoitamiseksi, liiketoimintansa kehittämiseksi sekä markkinointi- ja viestintätarkoituksiin. Allas Sea Pool hyvinvointipalveluiden sekä tapahtuman järjestäjänä voi luovuttaa osallistujien sähköpostiosoitteet palveluiden tai tapahtumien yhteistyökumppaneille, jotta nämä voivat käyttää niitä omiin suoramarkkinointitarkoituksiinsa. Rekisteröity voi kieltää henkilötietojensa käsittelyn ja/tai luovuttamisen markkinointitarkoituksiin lähettämällä sitä koskevan ilmoituksen sähköpostilla info(@)allasseapool.fi.