Kaikkien aikojen kesä!

Keikkakesä meren rannalla

Allas on lunastanut oman paikkansa keskellä Helsinkiä. Tänä kesänä 2021 Allas Live kokoaa eturivin artistit jälleen viihtyisälle kesäpihalle Katajanokan merimaisemiin. Tarjolla on laaja kattaus Suomen suosituimpia artisteja, kuten PyhimysBEHMVesterinen yhtyeineenCMXKaija KooTuure Kilpeläinen & Kaihon karavaani ja Gasellit.

Keikkakesässä mukana

Whim

Saavu keikalle Whimillä ja hyödynnä 5 € etukoodi. Whim tarjoaa Allas Liven keikkavieraille 5 € matkarahaa, jonka voi käyttää Whim-sovelluksessa julkisen liikenteen lippuihin, sähköpotkulautoihin, kaupunkipyöriin, JURO-yhteiskäyttöpyöriin, taksiin tai vuokra-autoon. Etu on henkilökohtainen ja sen voi käyttää vain kerran.

Froosh

Keikkailtaa raikastaa Frooshin ihanat smoothiet – maista promopisteellämme!

Opel

Tule tutustumaan Opelin uutuusmalliin Opel Mokkaan Altaan edustalle ja varaa koeajo!

Swappie

Swappien promopisteeltä saat ilmaisen panssarilasin asennettuna iPhone-puhelimeesi ja voit osallistua iPhone-arvontaan.

Allas x vastuulliset keikat

Altaalla on tehty paljon töitä terveysturvallisten tapahtumien järjestämisen eteen, ja ulkoalueemme on osoittautunut erittäin toimivaksi keikkapaikaksi tästäkin näkökulmasta. Isossa tilassa on helppo pitää turvavälejä, ja ihmismäärää voidaan skaalata mahdollisten rajoitusten mukaan. Lippuja on aluksi myynnissä rajoitetusti, ja kasvatamme kapasiteettiä rajoitusten niin sallitessa.

Allas sykkii kaupunkilaisten kohtaamisille, ja kulttuuriohjelman tarjoaminen – olivat ajat millaiset tahansa – on meille ensiarvoisen tärkeää.
Allas Sea Poolin ohjelmavastaava Eero Jääskeläinen

Liity Altaan jäseneksi
Osta Altaan lahjakortti

Usein kysytyt kysymykset

Keikkojen ennakkoliput ovat myynnissä tiketti.fi:n kautta ja erillisellä keikkalipunmyyntitiskillä Altaalla (siinä tapauksessa että lippuja on vielä jäljellä). Lippujen tarkastaminen ja sisäänpääsy alueelle alkaa 2 tuntia ennen keikkaa.

Mikäli tapahtuman sisäänpääsy tapahtuu uimalipulla, voit ostaa uimalipun Altaan verkkokaupasta tai -lipunmyynnistä. Uimaliput ovat voimassa 10 tuntia, ja alueelta välissä poistuminen on sallittua. Ethän kuitenkaan jätä omaisuuttasi pukukaappiin.

Allas Sea Poolilla on tapahtuman järjestäjänä oikeus peruuttaa tapahtuma ja palauttaa jo maksaneille rahat, mikäli tapahtumalippuja ei myydä riittävästi. Tapahtumajärjestäjällä on oikeus vaihtaa tapahtuman esiintyjiä odottamattomien puhuja/esiintyjä/artistiesteiden vuoksi, sekä muuttaa puhuja/esiintyjä/artisti esiintymisaikoja.

Tapahtuman järjestäjä ottaa tapahtumissaan valokuvia ja videoita, ja voi käyttää niitä viestinnässään ja markkinoinnissaan valitsemissaan medioissa.

Turvallisuuden takaamiseksi isoihin tapahtumiin, kuten keikoille, suurien reppujen ja kassien tuominen ei ole sallittua. Näiden tapahtumien yhteydessä Altaalta löytyy maksullinen, valvottu narikka.

Järjestelmäkameroilla kuvaaminen ilman kuvauslupaa on kielletty. Kuitenkin pienillä kameroilla ja puhelimilla kuvaaminen on sallittua.

Allas on ravintola-aluetta ja täten omien eväiden ja juomien nauttiminen alueella on kielletty.
Konserteissa ja isoissa tapahtumissa järjestyksenvalvonta suorittaa laukkujen ja reppujen tarkastuksia sisäänkäynnillä.

Allas Sea Pool hyvinvointipalveluiden sekä tapahtumien järjestäjänä käsittelee asiakkaiden ja osallistujien ilmoittautumis- tai ostolomakkeissa ilmoitettuja henkilötietoja asiakasrekisterissään mm. asiakassuhteen hoitamiseksi, liiketoimintansa kehittämiseksi sekä markkinointi- ja viestintätarkoituksiin. Allas Sea Pool hyvinvointipalveluiden sekä tapahtuman järjestäjänä voi luovuttaa osallistujien sähköpostiosoitteet palveluiden tai tapahtumien yhteistyökumppaneille, jotta nämä voivat käyttää niitä omiin suoramarkkinointitarkoituksiinsa. Rekisteröity voi kieltää henkilötietojensa käsittelyn ja/tai luovuttamisen markkinointitarkoituksiin lähettämällä sitä koskevan ilmoituksen sähköpostilla info(@)allasseapool.fi.