EVELINA – ALLAS LIVE

Allas Sea Poolissa on tarjolla jotain ennen kokematonta, kun tähtiartisti Evelina esittää uusimman albuminsa ‘III’ – ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan alusta loppuun.

Syksyllä 2020 julkaistu albumi koostuu Evelinan omista sävellyksistä ja sanoituksista. Artistin uran henkilökohtaisimman ja avoimimman levyn tyylikkäästä tuotannosta vastaa monia kotimaisia hittejä tuottanut Tido. III -levyllä kuuluu kaksikon studiossa löytämä luova vapaus ja modernia poppia ja r&b:tä yhdistelevä äänimaailma. Albumilta julkaistiin singlet ‘Hitaasti’, ‘Liian vähän, liian myöhään’, ‘Mä en haluu tietää ja ‘DNA’. Upea kokonaisuus toi Evelinalle myös vuoden r&b levyn Emma-ehdokkuuden. On siis korkea aika, että kohta yksivuotias albumi saa viimein ansaitsemansa live-esityksen, julkaisukiertueen peruunnuttua viime vuodelta.

Tämä kannattaa tulla kokemaan paikan päälle!

Albumikokonaisuuden lisäksi yleisö pääsee nauttimaan myös Evelinan muusta tuotannosta, levyjen 24K ja SOS suurimpia hittejä unohtamatta. Paikalla kuullaan varmasti myös uusin kappale ‘Me ei kuuluta toisillemme

Vielä hetki sitten näytti pahasti siltä, että keikka joudutaan tekemään lohkoihin jaettuna pienelle yleisömäärälle. Onneksemme kuitenkin rajoitukset hellitti ja yleisökapasiteettia pystyttiin lisäämään. Muuttuneen tilanteen vuoksi päätimme tarjota faneille kivan yllätyksen; Jokaisella ostetulla lipulla saa tuoda mukanaan yhden ystävänsä! Tervetuloa!

Liput myy Lippupiste! Liput ennakkoon alk. 23 € / ovelta 25 €.

AIKATAULU
Ovet 18.30

Showtime 20:00

ALLAS LIVE on yli viidenkymmenen kesäkeikan sarja Katajanokan merimaisemissa Allas Sea Poolin sisäpihalla. Keikkojen yleisökapasiteettia rajataan viranomaisten ajantasaisten määräysten mukaisesti.

Osta keikkalippu

Liput ennakkoon alk.

23 €

Liput ovelta alk.

25 €

Ovet aukeavat klo

18:30

Keikkakesän alkamisen kunniaksi koodilla ”allas21” saat swappie.comista 10 € alennus kaikista iPhoneista!

Saavu keikalle Whimillä ja hyödynnä 5 € etukoodi. Whim tarjoaa uusille asiakkailleen 5 € matkarahaa, jonka voi käyttää sovelluksessa julkisen liikenteen lippuihin, sähköpotkulautoihin, kaupunkipyöriin, yhteiskäyttöpyöriin, taksiin tai vuokra-autoon.

Allas Live yhteistyökumppanit:
Froosh, Opel, Swappie, Whim

Allas Sea Poolin pääkumppanit:
Clear Channel, Harvia, Helen, Hartwall