KNIPI - ALLAS LIVE

Suomalaiseen pop-musiikkiin vahvan jälkensä erityisesti säveltäjänä jättänyt Knipi julkaisi odotetun oman soololevynsä syksyllä 2019. Jukka Immosen tuottaman albumin ensimmäinen single Katkoviivoja ilmestyi 13. syyskuuta 2019. Albumilla ovat mukana Knipin lisäksi kosketinsoittaja Jussi Liimatainen, rumpali Heikki Kytölä ja basisti Anssi Maasalo.

Albumin myötä oli varattuna pitkä kiertue niin klubeille kuin kaikille merkittävimmille kesän festivaaleillekin. Rundin ensimmäinen kuukausi ehtikin toteutua tammi-helmikuussa 2020, kunnes pandemiatilanne räjähti ja muutti suunnitelmat.

Sen sijaan Knipi ilahdutti suomalaisia sosiaalisessa mediassa läpi kevään MusaCorner-sarjallaan, missä hän tulkitsi sekä omia että muidenkin artistien teoksia poikansa Danskun kanssa. Hesaria myöten uutisoidusta konseptista ilmestyi lopulta myös Universalin julkaisema ”Best of MusaCorner” -albumi. Olosuhteiden salliessa Knipi ehti myös tehdä TV-esiintymisiä sekä valikoituja livekeikkoja ympäri Suomea.

Egotripin perustajajäsenenä ja kitaristinakin tunnettu Knipi on saavuttanut tähän astisella urallaan neljä Emma-palkintoa sekä lukuisia kulta- ja platinalevyjä. Hän on säveltänyt biisejä Egotripin lisäksi mm. Anna Puulle, Irinalle, Jonna Tervomaalle sekä Jenni Vartiaiselle. Tällä hetkellä hän työstää uutta sooloalbumia, jolta on jo lohkaistu singlet 00840, Tien varteeen sekä Korttitalo.

Liput 21,50 € + pvm / ovelta 28 €

Ovet: 19:00

Showtime: 21:00

ALLAS LIVE on yli viidenkymmenen kesäkeikan sarja Katajanokan merimaisemissa Allas Sea Poolin sisäpihalla. Keikkojen yleisökapasiteettia rajataan viranomaisten ajantasaisten määräysten mukaisesti. 

Osta keikkalippu

Liput ennakkoon alk.

21,50 €

Liput ovelta alk.

28 €

Ovet aukeavat klo

19:00