GASELLIT – ALLAS LIVE

Päivitys 3.9. : Iloksemme AVI lievensi rajoituksia Uudellamaalla ja tämän johdosta vapautettiin myös lippuja myyntiin ! Liput myy Lippu.fi

AIKATAULUT:

KEIKKA 2: Ovet 17:30, Hassan Maikala 18:00, Gasellit 18:30-19:30

KEIKKA 3: Ovet 20:30, Hassan Maikala 20:30, Gasellit 21:00-22:00

Osa keikka-alueesta säilytetään rajoitusten purkamisesta huolimatta lauantaina vielä istuma-paikkoina ja kapasiteetti on puolitettu Allas Sea Poolin normaalista konserttien kapasiteetista. Jaamme myös FFP2-kasvomaskeja ja henkilökohtaiset käsidesit jokaiselle. Saavuthan tapahtumaan ainoastaan täysin terveenä ja huolehdithan mahdollisuuksien mukaan turvaväleistä sekä hyvästä käsihygieniasta.

_________________________________________

Suomiräpin kärkinimien joukkoon noussut Gasellit Altaalla lauantaina 4.9.!

Gasellit on melodisen ja modernin rytmimusiikin sekä underground-räpin suorapuheisuuden yhdistelmällään ollut edelläkävijä, jonka musiikki soi niin valtavirran radioasemilla kuin vaihtoehtoisemmilla klubeillakin.

Gaselleiden live-esiintymiset ovat kuin Suomen kesä parhaimmillaan. Arvaamattomia ja bipolaarisia – toisaalta herkkiä, toisaalta ihan älyttömiä. Yhtye onkin kerännyt runsaasti kiitosta energisistä keikoistaan, joita on takana satoja ympäri Suomen. Bändillä on vahva tahtotila tuoda bileet mukanaan aina sinne minne he saapuvatkin. Bileet onkin pantu luontevasti pystyyn niin yksityistapahtumissa kuin Ruisrockin ja Provinssin kaltaisten Suomen suurimpien festareiden lavoilla.

Illan avaava Hassan Maikal yhdistelee musiikissaan monipuolisesti rap ja R&B:ta afrovivahteisiin pop-melodioihin. Valovoimainen rap-lupaus herättää huomion myös herkällä laulusaundillaan.

ALLAS LIVE on yli viidenkymmenen kesäkeikan sarja Katajanokan merimaisemissa Allas Sea Poolin sisäpihalla. Keikkojen yleisökapasiteettia rajataan viranomaisten ajantasaisten määräysten mukaisesti.

Osta keikkalippu

Liput ennakkoon alk.

30 €

Liput ovelta alk.

33 €

Ovet aukeavat klo

18:30

Keikkakesän alkamisen kunniaksi koodilla ”allas21” saat swappie.comista 10 € alennus kaikista iPhoneista!

Saavu keikalle Whimillä ja hyödynnä 5 € etukoodi. Whim tarjoaa uusille asiakkailleen 5 € matkarahaa, jonka voi käyttää sovelluksessa julkisen liikenteen lippuihin, sähköpotkulautoihin, kaupunkipyöriin, yhteiskäyttöpyöriin, taksiin tai vuokra-autoon.

Allas Live yhteistyökumppanit:
Froosh, Opel, Swappie, Whim

Allas Sea Poolin pääkumppanit:
Clear Channel, Harvia, Helen, Hartwall