RUUSUT + PEHMOAINO - ALLAS LIVE

Ruusut on elektroninen pop-yhtye, jonka jäsenet ovat Ringa Manner, Alpo Nummelin, Samuli Kukkola ja Miikka Koivisto. Yhtyeen kakkosalbumi Kevätuhri ilmestyi kesällä 2020 nousten pitkäksi aikaa albumilistojen kärkikahinoihin. Ruusut sai myös Emma-ehdokkuuksia peräti neljässä sarjassa, mukaan lukien Vuoden yhtye ja Vuoden pop. Ruusujen uusin julkaisu on tammikuussa 2022 ilmestynyt Ruusut 12” EP, joka niputtaa yhtyeen vuosien 2020-2021 julkaistut erilliset singlejulkaisut.

Ruusut on yksi mielenkiintoisimmista artisteista kotimaisen pop-musiikin saralla. Yhtye keräsi jo ensimmäisenä kesänään suuret yleisöt eri festivaaleilla ja syksyllä 2018 julkaistu debyyttialbumi on myynyt kultaa.

Illan avaava, persoonallista indievaikutteista popmusiikkia tekevä pehmoaino on noussut debyytti-EP:llään ”kaukana kotoa” yhdeksi puhutuimmista uusista artisteista. 

Lapsuudesta asti musiikkia tehneen laulaja/lauluntekijän musiikissa koskettavat melodiat ja tekstit yhdistyvät ennakkoluulottomaan ja yllätykselliseen tuotantokuvaan. pehmoainon maailmassa hauskuus ja herkkyys, tanssittavuus ja tunnelmointi sekä kokeilunhalu ja helposti lähestyttävyys eivät sulje toisiaan pois. Punaista lankaa kuljettaa pehmoainon ihon alle menevä laulutulkinta.

Liput alk. 25 € + Lippu.fi palvelumaksut / ovelta alk. 30 €

Ovet: 18:00

ALLAS LIVE on yli viidenkymmenen kesäkeikan sarja Katajanokan merimaisemissa Allas Sea Poolin sisäpihalla. Keikkojen yleisökapasiteettia rajataan viranomaisten ajantasaisten määräysten mukaisesti. 

Osta keikkalippu

Liput ennakkoon alk.

25 €

Liput ovelta alk.

30 €

Ovet aukeavat klo

18:00