IBE + GLAYDEN - ALLAS LIVE

​​Ibe on suomalaisen musiikin uudistaja. Sukupolvensa ääneksi tituleerattu artisti on uransa aikana ehtinyt luoda laajan ja monipuolisen katalogin. Siitä löytyy jokaiselle jotakin, mutta iben tapauksessa se ei tarkoita; ei mitään kellekään.

Artisti kuvailee suhdettaan tuotantoonsa, kuin päiväkirjaan. Hän kertoo henkilökohtaisuuden ja avoimuuden olevan hänelle tärkeitä arvoja. Hän myös uskoo ihmisten olevan pohjimmiltaan yllättävän samanlaisia.

 Ehkä juuri siksi kuulijat löytävät jatkuvasti omia ajatuksiaan iben teksteistä, iben sanoittamana. 

Seassa on kuitenkin hippunen kryptistä hulluutta ja arvaamattomuutta. Innokkaimmat fanit saavat olla jatkuvasti varpaillaan: mitäköhän ibe tekee seuraavaksi? Tämä ainutlaatuinen tunnelma ja jännitys kannattaa kokea myös livenä, iben keikalla.

Iben lämppäriksi saapuu Glayden. Glayden on helsinkiläinen artisti, joka operoi omassa euforian täyteisessä kuplassaan, työstäen klubimusiikkia ja räppiä yhdistelevää soundia. Hän julkaisee musiikkia itse perustamansa BELOW0 levy-yhtiön kautta. 

Glayden on kokenut esiintyjä. Hänet tunnetaan visuaaliesti näyttävistä ja tarkasti kuratoiduista seteistä, joissa räppikeikkojen energia yhdistyy elektronisen musiikin kehossa tuntuvaan bassoon ja hypnoottiseen saundimaailmaan.

Liput 23,50 € + pvm / 28 €

Ovet: 19:00

ALLAS LIVE on yli viidenkymmenen kesäkeikan sarja Katajanokan merimaisemissa Allas Sea Poolin sisäpihalla. Keikkojen yleisökapasiteettia rajataan viranomaisten ajantasaisten määräysten mukaisesti. 

Osta keikkalippu

Liput ennakkoon alk.

23,50 €

Liput ovelta alk.

28 €

Ovet aukeavat klo

19:00