SCANDINAVIAN MUSIC GROUP - ALLAS LIVE

Rakastettu Scandinavian Music Group on ihastuttanut kuulijoita omaäänisellä musiikillaan jo kaksikymmentä vuotta. Kahdeksan studioalbumia julkaissut yhtye ammentaa voimansa elämänmittaisista ystävyyssuhteista ja yhteisestä halusta luoda aina jotain uutta. Lopputuloksena on ollut pitkä ura, jonka aikana SMG on kulkenut viileän kitararockin kautta folk-lauluihin ja jatkanut sitten eleganttiin taidepoppiin. Yhtyeen musiikin ytimessä ovat kuitenkin aina pysyneet kitaristi Joel Melasniemen melodiat ja solisti Terhi Kokkosen sanoitukset, joista kuulija ei voi erehtyä.

Livenä Scandinavian Music Group on totuttu näkemään seitsemänhenkisenä orkesterina, jonka esiintymiset keräävät faneja yhteen vuodesta toiseen. Keikoilla ison bändin taidokas soitto yhdistyy Terhi ja Pauliina Kokkosen kuulaaseen stemmalauluun ja kunnianhimoiset pop-sovitukset lyövät kättä herkkien folk-balladien kanssa. 

Live-kokoonpano:

Terhi Kokkonen – laulu

Pauliina Kokkonen – laulu

Joel Melasniemi – kitara ja koskettimet

Antti Lehtinen – rummut

Miikka Paatelainen – kitara ja pedal steel

Oskari Halsti – basso

Miika Pylkkänen – koskettimet

Jukka Nykänen – miksaus

Pe 22.7. Scandinavian Music Group

Liput alk. 27,50 € + Lippu.fi palvelumaksu / ovelta alk. 33 €

Ovet: 19:00

ALLAS LIVE on yli viidenkymmenen kesäkeikan sarja Katajanokan merimaisemissa Allas Sea Poolin sisäpihalla. Keikkojen yleisökapasiteettia rajataan viranomaisten ajantasaisten määräysten mukaisesti. 

Osta keikkalippu

Liput ennakkoon alk.

27,5 €

Liput ovelta alk.

33 €

Ovet aukeavat klo

19:00